Track en Trace

Track en TraceTrack en Trace

Tegenwoordig kan je alles volgen, niet alleen wat je vrienden allemaal doen, maar ook waar jouw zending zich bevindt. Dit heet Track en Trace en werkt vrij eenvoudig.

Hoe Track en Trace werkt

Jouw bestelling krijgt bij een transporteur een nummer. Voorheen was dat nummer alleen intern zichtbaar om de goederenstroom inzichtelijk te hebben. Nu kan je zelf ook mee kijken in de goederenstroom om jouw pakket of bestelling in de gaten te houden. Je kan daardoor zien of je pakket al klaar is gelegd voor transport, onderweg is of is afgeleverd aan het juiste adres. Vaak krijg je hiervoor een specifiek nummer wat je op de website van de betreffende transporteur kan invoeren.

Track en Trace bij ScanCorner

Bij ScanCorner digitaliseren wij jouw oude beeldmaterialen vol met mooie herinneringen. Wij begrijpen daarom dat je deze liever niet uit het oog verliest en gebruiken daarom ook mogelijkheden van Track en Trace.

Revelante Blogs:

Resolutie

Heeft u een waardevolle toevoeging op deze blog, of bent het niet met de inhoud eens, dan horen wij dat graag! Wij houden van directe en open feedback.

Geplaatst in Verklarende_woordenlijst

Meer weten?

Selecteer:

Dia's igitaliseren Negatieven digitaliseren
Foto digitaliseren APS digitaliseren
VHS naar DVD omzetten Mini DV naar DVD omzetten
HI8 naar DVD omzetten 8mm naar DVD omzetten

Of ga direct naar: Bestellen

 • De eerste digitale camera
  De eerste digitale camera   Fotografie was niet altijd zo gemakkelijk en snel zoals het nu is: 1973 was een jaar zonder smartphones en apps zoals Snapchat en Instagram. Echter, was er een man die daar snel verandering in zou… Lees meer › The post De eerste digitale camera appeared first on ScanCorner.
 • België
  België Onze services voor klanten in Nederland zijn al lange tijd goed geregeld. Voor onze klanten in België helaas niet. Omdat wij met enige regelmaat vragen kregen van potentiële klanten uit België hebben wij in samenwerking met DHL een speciale… Lees meer › The post België appeared first on ScanCorner.
 • Instagram en de kracht van afbeeldingen
  Instagram en de kracht van afbeeldingen     Gebruikt u Instagram al en wilt u meer likes op uw foto’s? Dan hebben wij een aantal goede adviezen voor u! Deze tips zijn natuurlijk niet alleen van toepassing op Instagram foto´s,… Lees meer › The post Instagram en de kracht van afbeeldingen appeared first on ScanCorner.
 • Oude negatieven Antarctica gevonden
  Honderd jaar oude negatieven Antarctica gevonden in blok ijs     Tijdens de renovatie van een oude verkenningshut op Antarctica deden conservatoren van het Zealand Antarctic Heritage Trust een bijzondere ontdekking. Ze vonden een doos met tweeëntwintig aan elkaar geplakte… Lees meer › The post Oude negatieven Antarctica gevonden appeared first on ScanCorner.
 • Foto- en videoformaten
  Fotoformaten JPEG (.jpg) Joint Photographic Experts Group.  ScanCorner gebruikt standaard JPEG bestandsindelingen. JPEG biedt een goede balans tussen de grootte van het bestand en kwaliteit van uw foto. JPEG-bestanden zijn door de relatief kleine bestandsgrootte goed geschikt om op een website… Lees meer › The post Foto- en videoformaten appeared first on ScanCorner.