België

België

Belgium flag Onze services voor klanten in Nederland zijn al lange tijd goed geregeld. Voor onze klanten in België helaas niet. Omdat wij met enige regelmaat vragen kregen van potentiële klanten uit België hebben wij in samenwerking met DHL een speciale service opgezet. Vanaf nu is het voor klanten uit België net zo makkelijk om een order te plaatsen en te versturen als voor klanten uit Nederland.

Wanneer u in België woont en bij ons een order plaatst geeft u bij opmerkingen aan dat u in België woont. Tevens geeft u aan dat u een verzendlabel wilt ontvangen. Wij sturen u dan een kant en klaar label toe. Dit label is al geadresseerd, u hoeft deze enkel uit te printen en op uw pakket te plakken. Vervolgens levert u uw pakket in bij een DHL-punt bij u in de buurt.

Voor een verzendlabel betaalt u een lage vaste prijs van 8,99 euro. Dit bedrag zullen wij achteraf op de factuur verwerken. Uw pakketje mag maximaal 30 kilo wegen. Het is verstandig om uw materiaal goed in te pakken. Voor al onze verpakkingstips klikt u hier!

Voor meer informatie over onze services betreffende klanten uit België klikt u hier. Tevens kunt u contact met ons opnemen via +31 20-8943843 of via info@scancorner.nl.

Met vriendelijke groet,

Uw ScanCorner Team

Geplaatst in Uncategorized

België

België

Woont u in België en wilt u uw materiaal bij ScanCorner laten digitaliseren? Dat kan!

Hoe werkt het?

 1. Antwoord op onze automatische e-mail dat u uit België komt.
 2. Daar kunt u ook vermelden of u een verzendlabel wenst.
 3. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een aparte e-mail van ons met daarin de orderbevestiging. Helaas is het echter niet mogelijk om gebruik te maken van een verzendlabel, tenzij u uw pakketje vanuit Nederland verstuurd. U zult het pakketje dus zelf moeten frankeren en adresseren. Uiteraard sturen we na afloop uw originelen gewoon weer per pakketpost retour.

Verpakkingstips

Voor het verzenden van de materialen is het van belang om de foto’s, films en video’s stootvrij te verpakken. Hiervoor kunt u materialen gebruiken die makkelijk te verkrijgen zijn en u vaak zelf ook al in huis heeft. Wat u nodig heeft is het volgende: – Een kartonnen doos – Materiaal om de materialen te verpakken ter bescherming (doeken, proppen kranten, piepschuim, bubbelplastic etc.) Belangrijk is dat u ervoor zorgt dat de materialen goed beschermt zijn en niet goed kunnen bewegen in de kartonnen doos. Op deze manier blijven de materialen onbeschadigd en kunnen wij uw al uw foto’s, films en video’s digitaliseren. Klik hier voor meer verpakkingstips.
Geplaatst in

Meer weten?

Selecteer:

Dia's igitaliseren Negatieven digitaliseren
Foto digitaliseren APS digitaliseren
VHS naar DVD omzetten Mini DV naar DVD omzetten
HI8 naar DVD omzetten 8mm naar DVD omzetten

Of ga direct naar: Bestellen

 • De eerste digitale camera
  De eerste digitale camera   Fotografie was niet altijd zo gemakkelijk en snel zoals het nu is: 1973 was een jaar zonder smartphones en apps zoals Snapchat en Instagram. Echter, was er een man die daar snel verandering in zou… Lees meer › The post De eerste digitale camera appeared first on ScanCorner.
 • België
  België Onze services voor klanten in Nederland zijn al lange tijd goed geregeld. Voor onze klanten in België helaas niet. Omdat wij met enige regelmaat vragen kregen van potentiële klanten uit België hebben wij in samenwerking met DHL een speciale… Lees meer › The post België appeared first on ScanCorner.
 • Instagram en de kracht van afbeeldingen
  Instagram en de kracht van afbeeldingen     Gebruikt u Instagram al en wilt u meer likes op uw foto’s? Dan hebben wij een aantal goede adviezen voor u! Deze tips zijn natuurlijk niet alleen van toepassing op Instagram foto´s,… Lees meer › The post Instagram en de kracht van afbeeldingen appeared first on ScanCorner.
 • Oude negatieven Antarctica gevonden
  Honderd jaar oude negatieven Antarctica gevonden in blok ijs     Tijdens de renovatie van een oude verkenningshut op Antarctica deden conservatoren van het Zealand Antarctic Heritage Trust een bijzondere ontdekking. Ze vonden een doos met tweeëntwintig aan elkaar geplakte… Lees meer › The post Oude negatieven Antarctica gevonden appeared first on ScanCorner.
 • Foto- en videoformaten
  Fotoformaten JPEG (.jpg) Joint Photographic Experts Group.  ScanCorner gebruikt standaard JPEG bestandsindelingen. JPEG biedt een goede balans tussen de grootte van het bestand en kwaliteit van uw foto. JPEG-bestanden zijn door de relatief kleine bestandsgrootte goed geschikt om op een website… Lees meer › The post Foto- en videoformaten appeared first on ScanCorner.