België

Woont u in België en wilt u uw materiaal bij ScanCorner laten digitaliseren? Dat kan!

Hoe werkt het?

  1. Antwoord op onze automatische e-mail dat u uit België komt.
  2. Daar kunt u ook vermelden of u een verzendlabel wenst.
  3. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een aparte e-mail van ons met daarin de orderbevestiging. Helaas is het echter niet mogelijk om gebruik te maken van een verzendlabel, tenzij u uw pakketje vanuit Nederland verstuurd. U zult het pakketje dus zelf moeten frankeren en adresseren. Uiteraard sturen we na afloop uw originelen gewoon weer per pakketpost retour.

Verpakkingstips

Voor het verzenden van de materialen is het van belang om de foto’s, films en video’s stootvrij te verpakken. Hiervoor kunt u materialen gebruiken die makkelijk te verkrijgen zijn en u vaak zelf ook al in huis heeft. Wat u nodig heeft is het volgende: – Een kartonnen doos – Materiaal om de materialen te verpakken ter bescherming (doeken, proppen kranten, piepschuim, bubbelplastic etc.) Belangrijk is dat u ervoor zorgt dat de materialen goed beschermt zijn en niet goed kunnen bewegen in de kartonnen doos. Op deze manier blijven de materialen onbeschadigd en kunnen wij uw al uw foto’s, films en video’s digitaliseren. Klik hier voor meer verpakkingstips.

Contact

Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 010 26 17 404 of via info@scancorner.nl.

hoe het werkt het Hoe het werkt..

Stap 1 Stap 1: Plaats een bestelling op onze website
Stap 2 Stap 2: Verzend of breng uw materialen
Stap 3 Stap 3: Wij digitaliseren uw beeldmaterialen
Stap 4 Stap 4: U ontvangt uw originelen en gedigitaliseerde bestanden thuis

Al meer dan 10.000 klanten..

Inmiddels heeft ScanCorner vele duizenden klanten geholpen. Lees hier wat enkele van onze klanten over onze service zeggen.
"Mooie scherpe beelden van mijn dia's ontvangen. Een DVD in leuke doosje voorzien van mijn eigen foto's. Prima gekozen en ik kan genieten van "oude" tijden. Helemaal top! Dank."
- Mart, Eindhoven
"Ik ben erg tevreden met Scancorner en kan de service dan ook aanraden. Prijs/Kwaliteit klopt gewoon."
- Wills, Nijmegen