bestellen

Hi8 , Video8 of Digital8 digitaliseren op professionele wijze

Om ook in de toekomst te kunnen genieten van uw favoriete filmmomenten digitaliseert ScanCorner uw Hi8, Video8 of Digital8 video op professionele wijze. Door gebruik te maken van time base correction techniek zijn wij in staat storingen in het beeld te reduceren en kleuren te herstellen. Daarnaast worden uw video opnames handmatig opgedeeld in hoofdstukken zodat u thuis gemakkelijk het gewenste videomoment kunt terugvinden in het DVD hoofdmenu (DVD tegen kleine meerprijs).
hi8 naar dvd, hi8 digitaliseren, hi8 omzetten naar dvd, zonder bewerking hi8 naar dvd, hi8 digitaliseren, hi8 omzetten naar dvd, kwaliteit scancorner

Nieuwe service…

Teaser online gallery

Teaser

Na het digitaliseren van uw films of video wordt er een 3 minuten durende ‘teaser’ in onze online gallery geplaatst waar u direct een preview van uw film kunt bekijken. Deze teaser kunt u gemakkelijk via e-mail, Facebook of Twitter delen met uw vrienden en familie.
Gepersonaliseerd DVD-hoesje

Gepersonaliseerde DVD

Bij ScanCorner worden uw tapes indien gewenst tegen een kleine meerprijs op DVD gebrand. Daarnaast wordt iedere DVD gepersonaliseerd met uw eigen afbeeldingen. Dat maakt het nóg persoonlijker. Lees meer >>
Titels per tape

Geef uw persoonlijke titels mee

U kunt per tape uw eigen titels meegeven. Kijk voor meer informatie op onze instructiepagina. Lees meer >>
 

Wat krijgt u nog meer…

Helaas zijn Hi8, Video8 of Digital8 bandjes niet gemaakt om een leven lang mee te gaan. Na verloop van tijd zullen magnetische deeltjes op de tape onstabiel worden waardoor het beeld langzaam aan kwaliteit verliest en er steeds meer storingen zullen ontstaan. Laat uw Hi8 bandjes daarom tijdig digitaliseren en red uw memorabele familiemomenten voor volgende generaties.
hi8 naar dvd, hi8 digitaliseren, hi8 omzetten naar dvd, time base corrector

Beeldoptimalisatie

Door middel van Time Base Correction apparatuur zijn wij veelal in staat het beeld van uw Hi8 video te optimaliseren. Deze techniek helpt ons om storingen te reduceren en kleuren te herstellen. Lees meer >>
hi8 naar dvd, hi8 digitaliseren, hi8 omzetten naar dvd, handmatige bewerking

Handmatige scène selectie

Om uw favoriete videofragmenten straks gemakkelijk terug te kunnen vinden op DVD, creëert ScanCorner verschillende hoofdstukken die overzichtelijk worden weergegeven in het DVD hoofdmenu. Lees meer >>
hi8 naar dvd, hi8 digitaliseren, hi8 omzetten naar dvd, dvd video

Optioneel op DVD

Bij ScanCorner worden uw gedigitaliseerde Hi8 / Video8 / Digital8 bandjes indien gewenst tegen een kleine meerprijs op DVD gebrand. Om de beeldkwaliteit van uw video te waarborgen gebruiken wij voor ieder uur video  dat wij digitaliseren een nieuwe DVD. Lees meer >>
 

Prijzen Hi8, Video8 of Digital8 naar digitaal bestand

Onderstaand vindt u een overzicht van onze prijzen voor het digitaliseren van Hi8 / Video8 / Digital8. Onze prijzen zijn all-in, dus zonder opstartkosten en inclusief downloadlink. Voor een uitgebreid prijsoverzicht van alle videomaterialen klikt u hier. De genoemde prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten en inclusief btw.
Hi8 video Resolutie Prijs per tape Extra minuut
 Hi8 / Video8 / Digital8 SD €15,00 (tot 2 uur) €0,20
 DVD en extra kopie van DVD SD €3,50 per DVD -

hi8 naar dvd, hi8 digitaliseren, hi8 omzetten naar dvd, prijzen vergelijk

Vergelijk prijzen

Ondanks alle aandacht en tijd die wij besteden aan het omzetten van Hi8, Video8 of Digital8 naar DVD, liggen onze prijzen vaak ver onder die van vergelijkbare aanbieders. Bekijk hier het verschil! Lees meer >>
 hi8 naar dvd, hi8 digitaliseren, hi8 omzetten naar dvd, kwantumkorting

Tarieven voor grote orders

Wilt u een groot aantal Hi8 / Video8 / Digital 8 bandjes laten digitaliseren? Wij hanteren speciale tarieven voor opdrachten van 10 tapes of meer. Lees meer >>
 

Bereken uw prijs


  • E-mail mij deze prijs

Hoge veiligheidseisen

Wij hebben ons best gedaan om het digitaliseren van uw oude videobanden zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken. Zo houden wij u voortdurend op de hoogte in welk stadium uw bestelling zich bevindt. Wij zijn inmiddels duizenden tevreden klanten verder en zijn nog nooit een bestelling kwijtgeraakt. Dit willen wij graag zo houden!
hi8 naar dvd, hi8 digitaliseren, hi8 omzetten naar dvd, status updates

Status updates

Met onze status updates bent u altijd op de hoogte waar uw Hi8, Video8 of Digital8 tapes zich bevinden. Vanaf het moment dat wij uw materialen hebben ontvangen, ontvangt u in iedere fase bericht. Lees meer >>
hi8 naar dvd, hi8 digitaliseren, hi8 omzetten naar dvd, track and trace

Track and trace

Na het digitaliseren van uw beeldmaterialen zullen wij deze met PostNL naar u terug zenden. Door middel van track and trace kunt u online volgen waar uw pakket is. Lees meer >>
hi8 naar dvd, hi8 digitaliseren, hi8 omzetten naar dvd, verpakkingstips

Verpakkingstips

U kunt zelf een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid van uw Hi8, Video8 of Digital8 tapes door uw materialen goed en stevig in te pakken. Wij hebben een uitgebreid overzicht met verpakkingstips. Lees meer >>
 

Veelgestelde vragen over Hi8, Video8 en Digital8 tapes digitaliseren

Klik op de vraag om het antwoord te zien.
Kan ik tegelijkertijd video’s en foto’s opsturen?
Ja, dat is geen enkel probleem. Wij verwerken uw foto en video bestellingen tegelijkertijd, zodat de verwerkingstijd niet verlengt wordt.
Kan ik de DVD met mijn gescande beeldmateriaal in een DVD speler afspelen?
Deze DVD’s of CD’s kunnen bijna altijd afgespeeld worden door uw DVD/CD speler of computer. Er is een zeer kleine kans dat enkele oude DVD of CD spelers niet in staat zijn om de bestanden af te spelen. In dat geval wordt het aangeraden om een computer te gebruiken voor de betrouwbaarheid.
Zit er geluid bij de DVD?
Ja, de DVD is inclusief geluid. De audio die al bij uw film zit wordt toegevoegd aan het beeldmateriaal. Voor 8mm film inclusief geluid rekenen we € 1,29 per minuut (€ 0,99 per minuut zonder geluid), voor 16mm film inclusief geluid rekenen we € 1,79 per minuut (€ 1,49 per minuut zonder geluid). Bij videomateriaal is het geluid bij de prijs inbegrepen.
Bekijken de werknemers de video gedurende het digitalisatie proces?
Ja, voor het digitalisatie proces is het noodzakelijk. Het is belangrijk om te vermelden dat ons verwerkings centrum erg veilig is. Er zijn geen USB, internet of andere data overdracht mogelijkheden op onze systemen. Dus u kunt er op vertrouwen, dat uw data nooit onze digitalisatie labs kan verlaten.
Hoe lang worden mijn digitale video’s bewaard?
We houden een backup van uw video voor een periode van 60 dagen. Dit doen wij voor het geval er problemen zijn met uw downloadlink of DVD.
Mijn video of film is beschadigd. Is dit te herstellen?
Dit is per geval verschillend en is sterk afhankelijk van de soort beschadiging/vervorming. Het is mogelijk dat u het beschadigde beeldmateriaal naar ons toestuurt en wij zullen ons uiterste best doen om de video te herstellen. Mocht dit helaas niet mogelijk zijn, dan retourneren wij de video zonder kosten.
Is het mogelijk om de gedigitaliseerde video op een CD te branden?
Ja uiteraard. U hoeft ons alleen te laten weten dat u liever een CD ontvangt in plaats van een DVD in het bestelformulier. Denk er daarbij wel aan dat er veel minder data op een CD past dan op een DVD. Verder is het niet mogelijk om een CD op een DVD speler af te spelen.
Is het mogelijk om de gedigitaliseerde video online te bekijken, voordat ik de DVD ontvang?
Zodra het digitaliseren van uw video gereed is ontvangt u een link naar de online gallery waarmee u een preview van 3 minuten van uw video kunt bekijken voordat u de definitieve downloadlink of DVD ontvangt. De preview zal 60 dagen actief blijven na de datum van het uploaden.
Bieden jullie ook (kwantum)korting voor grotere hoeveelheden video en film?
Voor grotere hoeveelheden video hanteert ScanCorner de volgende kortingen:
11 t/m 20 tapes: 10% korting
Meer dan 20 tapes: 20% korting
  Voor grotere hoeveelheden film hanteert ScanCorner de volgende kortingen:
201 t/m 400 minuten: 10% korting
Meer dan 400 minuten: 20% korting

 Downloadlink, USB of HDD

Liever uw scans ontvangen via een downloadlink, op een USB-stick of harddisk? In plaats van een DVD, kunt u ervoor kiezen de bestanden direct te verkrijgen via een downloadlink. Of breng een USB-stick of HDD mee en wij zetten de scans hier kosteloos op.

 

 Veilig en snel verzenden!

In het bestelformulier kunt u aangeven dat u een verzendlabel wilt ontvangen. U krijgt een e-mail toegestuurd met uw label om veilig en snel naar ons te verzenden. Lees hier meer over deze service.

Contact

Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 024-2120254 of 020-2386007.

prijs vergelijking Vergelijk onze prijs

Onze prijzen liggen vaak ver onder die van vergelijkbare aanbieders. Bekijk het verschil voor zowel video als film hier!

  

Vergelijk prijs VHS

hoe het werkt het Hoe het werkt..

Stap 1

Stap 1: Plaats een bestelling op onze website

Stap 2

Stap 2: Verzend of breng uw materialen bij ons langs

Stap 3

Stap 3: Wij digitaliseren uw beeldmaterialen

Stap 4

Stap 4: U ontvangt uw originelen en DVD thuis

speciale aanbieding Volume korting

Couponcode Scans Korting
VIDEO10 >10 tapes 10%
VIDEO20 >20 tapes 20%

500 tevreden klanten Al meer dan 10.000 klanten..

"Prachtig om onze films digitaal op DVD te hebben. Prima kwaliteit. We kijken met veel plezier en emotie naar de amateurfilmpjes van de kinderen. Eindelijk!"

- Marieke, Amsterdam

speciale aanbieding Speciale aanbieding?

Via onderstaande formulier schrijft u zich in voor de nieuwsbrief en ontvangt u meteen een welkomstaanbieding van ons:

Geen velden gevonden.