label website copy

Gemakkelijk en snel verzenden!

Wilt u graag gebruik maken van onze service? Dan sturen wij u een geadresseerd verzendlabel toe en brengt u uw pakketje naar een PostNL of DHL servicepunt bij u in de buurt. Wij houden dan uw zending in de gaten zodra deze door u is ingeleverd.

Hoe werkt het?

  1. Geef bij uw bestelling aan dat u een label van ons wenst.
  2. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een aparte email van ons met daarin een link naar uw verzendlabel.
  3. Print het label en lever uw pakket in bij het dichtstbijzijnde PostNL punt bij u in de buurt.
  4. Wij volgen uw pakket vanaf het inleveren tot aan onze deur.

Veilig en snel met DHL

Door onze unieke samenwerking met DHL kunnen wij uw pakket de hele tijd volgen en zien waar deze zich bevindt. Omdat ons adres al voorgelabeled is, kan er ook niks verkeerd gaan bij de bezorging van uw pakket. Pakketten die via deze methode verzonden worden zijn altijd de volgende werkdag bij ons.

Gewicht en kosten

Wanneer u een pakketje wilt versturen zit u vaak vast aan een gewicht wat gepaard gaat met kosten die kunnen oplopen. Bij ons betaalt u een vaste lage prijs van € 6,29 en mag uw pakketje een gewicht hebben tot 30 kilo.

Verpakkingstips

Voor het verzenden van de materialen is het van belang om de foto’s, films en video’s stootvrij te verpakken. Hiervoor kunt u materialen gebruiken die makkelijk te verkrijgen zijn en u vaak zelf ook al in huis heeft. Wat u nodig heeft is het volgende: – Een kartonnen doos – Materiaal om de materialen te verpakken ter bescherming (doeken, proppen kranten, piepschuim, bubbelplastic etc.) Belangrijk is dat u ervoor zorgt dat de materialen goed beschermd zijn en niet goed kunnen bewegen in de kartonnen doos. Op deze manier blijven de materialen onbeschadigd en kunnen wij uw al uw foto’s, films en video’s digitaliseren. Klik hier voor meer verpakkingstips.

Al meer dan 10.000 klanten..

Inmiddels heeft ScanCorner vele duizenden klanten geholpen. Lees hier wat enkele van onze klanten over onze service zeggen.

"Mooie scherpe beelden van mijn dia's ontvangen. Een DVD in leuke doosje voorzien van mijn eigen foto's. Prima gekozen en ik kan genieten van "oude" tijden. Helemaal top! Dank."

- Mart, Eindhoven

"Ik ben erg tevreden met Scancorner en kan de service dan ook aanraden. Prijs/Kwaliteit klopt gewoon."

- Wills, Nijmegen