Negatieven digitaliseren met bewerking

Onze ervaring op het gebied van fotonegatieven digitaliseren heeft ons geleerd dat er maar één juiste methode is om het beste scanresultaat te bereiken: het moet met de hand gebeuren. Daarom wordt bij ScanCorner ieder negatief handmatig gereinigd en bewerkt voor het mooiste resultaat.
negatieven digitaliseren, negatieven scannen, fotonegatieven digitaliseren, normale scan negatieven digitaliseren, negatieven scannen, fotonegatieven digitaliseren, kwaliteit scancorner
Omdat fotonegatieven in de loop der tijd van kleur kunnen veranderen is het belangrijk dat beelden na het digitaliseren één voor één worden beoordeeld en bewerkt. Dankzij dit intensieve proces zijn onze specialisten in staat originele kleuren te herstellen en krassen of andere ongewenste beschadigingen digitaal te verwijderen. Hieronder ziet u een overzicht van alle handelingen die wij verrichten:
vinkje2 Kleurcorrectie
vinkje2 Stof verwijderen
vinkje2 Foto rechtzetten en bijsnijden

Wat krijgt u nog meer…

negatieven digitaliseren, negatieven scannen, fotonegatieven digitaliseren, resolutie

Hoge resolutie – tot 5000 dpi

Wij scannen uw negatieven op een resolutie van 5000 dpi (Premium), wat doorgaans neerkomt op 32 megapixels. Met deze resolutie bent u in staat foto’s tot A2-formaat haarscherp af te drukken. Lees meer >>
negatieven digitaliseren, negatieven scannen, fotonegatieven digitaliseren, gepersonaliseerde dvd

DVD of USB-stick

Bij ScanCorner worden uw negatieven indien gewenst op DVD gebrand of op een USB-stick opgeslagen. Lees meer >>
negatieven digitaliseren, negatieven scannen, fotonegatieven digitaliseren, online gallery

Downloadlink

Alternatief kunt u na het digitaliseren een link ontvangen waarmee u direct het resultaat van uw scans kunt bekijken. Hier kunt u al uw foto’s gemakkelijk delen met vrienden en familie. Lees meer >>
Plaats uw opdracht

Prijzen negatieven scannen

Onderstaande prijzen zijn inclusief reinigen van uw negatieven en bewerking. Hiermee zijn wij de goedkoopste van Nederland. Premium heeft in vergelijking met Eco een hogere resolutie en een nog betere bewerking van kleuren en contrasten. Voor een uitgebreid prijsoverzicht van alle fotomaterialen klikt u hier. De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten en inclusief btw.
Prijs / negatief* Eco (4.250 dpi / 24 Mpx) Premium (5.000 dpi / 32 Mpx)
tot 500 € 0,28 € 0,33
501 – 1.500 € 0,11 € 0,29
1.501 – 2.500 € 0,09 € 0,28
vanaf 2.501 € 0,07 € 0,25
* De prijzen gelden voor ingeraamde kleinbeeldnegatieven (24 x 36 mm). Minimale bestelling van 15 euro.
negatieven digitaliseren, negatieven scannen, fotonegatieven digitaliseren, prijzen vergelijk

Vergelijk onze prijs met andere aanbieders

Hoewel wij ieder negatief bewerken voor het mooiste scanresultaat, liggen onze prijzen vaak ver onder die van vergelijkbare aanbieders.
negatieven digitaliseren, negatieven scannen, fotonegatieven digitaliseren, kwantumkorting

Tarieven voor grote orders

Wij hanteren speciale tarieven voor bestellingen van 500 beelden of groter. Uiteraard kunt u ook bij deze orders rekenen op onze topkwaliteit inclusief bewerking. Lees meer >>
Plaats uw opdracht

Hoge veiligheidseisen

Wij hebben ons best gedaan om het digitaliseren van uw oude foto’s en video’s zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken. Omdat het uw dierbare herinneringen zijn willen wij te allen tijde voorkomen dat er iets misgaat.
negatieven digitaliseren, negatieven scannen, fotonegatieven digitaliseren, status update

Status updates

Met onze status updates bent u altijd op de hoogte waar uw negatieven zich bevinden. Vanaf het moment dat wij uw materialen hebben ontvangen, ontvangt u in iedere fase bericht. Lees meer >>
negatieven digitaliseren, negatieven scannen, fotonegatieven digitaliseren, track and trace

Track and trace

Na het digitaliseren van uw beeldmaterialen zullen wij deze met PostNL en DHL naar u terugzenden. Door middel van track and trace kunt u online volgen waar uw pakket is. Lees meer >>
negatieven digitaliseren, negatieven scannen, fotonegatieven digitaliseren, verpakkingstips

Verpakkingstips

U kunt zelf een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid van uw foto’s en video’s door uw materialen goed en stevig in te pakken. Wij hebben een uitgebreid overzicht met verpakkingstips. Lees meer >>
Plaats uw opdracht

Veelgestelde vragen over negatieven digitaliseren

Klik op de vraag om het antwoord te zien.
Digitaliseren jullie ook andere formaten en fotomaterialen?
ScanCorner digitaliseert alle formaten negatieven, dia’s en foto’s. De standaard media zijn 35mm negatief, dia 35mm en foto tot en met 10 x 15 cm. Voor de prijzen en een overzicht naar de verschillende materialen en formaten die ScanCorner digitaliseert klikt u hier.
Kan ik tegelijkertijd video's en foto's opsturen?
Ja, dat is geen enkel probleem. Wij verwerken uw foto en video bestellingen tegelijkertijd, zodat de verwerkingstijd niet verlengt wordt.
Kunnen jullie ook foto's restaureren?
Natuurlijk, geen probleem. U kunt de foto’s per post naar ons toesturen. Deze afbeeldingen worden gescand door onze geavanceerde scanner en vervolgens handmatig gerestaureerd, daarna zullen de foto’s naar u worden toe gestuurd per email. Als u hier vooraf wat meer informatie over wilt dan kunt u ook een afbeelding van de betreffende foto maken en dan kunnen wij een prijsopgave sturen.
Bieden jullie ook (kwantum)korting voor grote hoeveelheden foto's?
Ja, ScanCorner verleent u de volgende kwantumkortingen op basis van het totaal aantal gescande afbeeldingen voor alle formaten:
1001 t/m 3000 afbeeldingen: 10% korting
Meer dan 3000 afbeeldingen: 20% korting
Hoe moet ik het beeldmateriaal inpakken?
Hier vertellen we meer over de beste manier om uw materialen in te pakken.
Hoe moet ik de foto's labelen?
We vertellen hier meer over hoe u foto’s het beste kan labelen.
Ik heb een grote hoeveelheid afbeeldingen. Hoeveel passen er op een DVD?
Op één DVD passen ongeveer 1000 bestanden. Dit geldt voor zowel foto’s, dia’s en negatieven.
Kunnen de gedigitaliseerde beelden ook op een harde schijf of USB-stick gebrand worden?
Uiteraard, u kunt in het orderformulier aangeven dat u liever een harde schijf of USB-stick in plaats van een DVD ontvangt. Kosten voor een harde schijf of een stick zijn afhankelijk van de benodigde opslagruimte. U kunt ook zelf een harde schijf met uw order meesturen om de beelden op te plaatsen.
Tot hoe ver kunnen de gescande beelden worden vergroot?
Het printen en vergroten van foto’s is afhankelijk van het gebruik. De acceptabele kwaliteit hangt af van het soort foto en het doel van de foto. 300 pixels per inch (dpi) wordt beschouwd als de norm voor drukwerk. Bij onze standaard service scannen wij met een resolutie van 5000 DPI voor negatieven en dia’s. Doorgaans staat een afbeelding van 5000 DPI gelijk aan een afbeelding van 32 megapixel. In MB’s uitgedrukt komt dat neer op een grootte van 16 MB voor JPEG bestanden. Dit is ruim voldoende om zelfs groter dan A2 af te drukken in foto kwaliteit.
In welk formaat worden de afbeeldingen opgeslagen?
Na de digitalisatie slaan wij de afbeeldingen op als een JPEG-bestand.
Plaats uw opdracht

 Downloadlink, USB of HDD

Liever uw scans ontvangen via een downloadlink, op een USB-stick of harddisk? U kunt een USB-stick of een HDD bij ons kopen of we zetten de bestanden op uw eigen (lege) USB-opslagmedium.

 Veilig en snel verzenden!

Laat ons weten of u een verzendlabel wilt. U krijgt een e-mail toegestuurd met uw label om veilig en snel naar ons te verzenden. Lees hier meer over deze service.

hoe het werkt het Hoe het werkt..

Stap 1 Stap 1: Plaats een bestelling op onze website
Stap 2 Stap 2: Verzend of breng uw materialen
Stap 3 Stap 3: Wij digitaliseren uw beeldmaterialen
Stap 4 Stap 4: U ontvangt uw originelen en gedigitaliseerde bestanden thuis

500 tevreden klanten Al meer dan 10.000 klanten..

Inmiddels heeft ScanCorner vele duizenden klanten geholpen. Lees hier wat enkele van onze klanten over onze service zeggen. "Ik vond ScanCorner op internet vanuit Amerika, waar wij wonen. ScanCorner's prijzen zijn heel billijk, zeker vergeleken met de prijzen in de VS voor het digitaliseren van (oude) negatieven. Kwaliteit is top, en service fantastisch (om alles op tijd klaar te krijgen zodat ik ze na mijn verblijf in NL op tijd mee terug kon nemen!"
- Siemers, Verenigde Staten