Professioneel 8mm naar digitaal bestand omzetten

Om ook in de toekomst te kunnen genieten van uw favoriete filmmomenten digitaliseert ScanCorner uw 8mm film / smalfilm op professionele wijze. Door gebruik te maken van onze zelfontwikkelde software zijn wij in staat ruis in het beeld te reduceren en kleuren te herstellen.
8mm naar dvd, 8mm film digitaliseren, 8mm digitaliseren, zonder bewerking 8mm naar dvd, 8mm film digitaliseren, 8mm digitaliseren, kwaliteit scancorner
Helaas zijn 8mm films niet gemaakt om een leven lang mee te gaan. Op den duur krijgen films te maken met kleurverandering en vervaging. Daarom is het van belang uw oude films tijdig naar een digitaal bestand te laten overzetten voordat er onherstelbare schade ontstaat. Uiteraard kunt u ook voor het digitaliseren van andere filmformaten of fotomaterialen bij ScanCorner terecht.

Hoeveel minuten bevat uw 8mm spoel?

DSC03228

tabel 8mm film

Nieuwe service…

vhs naar dvd, video omzetten naar dvd, video digitaliseren, time base corrector

Beeldoptimalisatie

Door middel van een zelfontwikkelde techniek zijn wij veelal in staat het beeld van uw oude videobanden te optimaliseren. Deze techniek helpt ons om storingen te reduceren en kleuren te herstellen. Lees meer >>
mini dv naar dvd, mini dvd omzetten naar dvd, mini dv digitaliseren, beveiligde downloadlink

Op USB-stick of als downloadlink

Bij ScanCorner worden uw tapes indien gewenst op USB-stick gezet of als download ter beschikking gesteld. Lees meer >>
Titels per tape

Geef uw persoonlijke titels mee

U kunt per spoel uw eigen titels meegeven. Kijk voor meer informatie op onze instructiepagina. Lees meer >>
Plaats uw opdracht

Prijzen 8mm film digitaliseren

Onderstaand vindt u een overzicht van onze prijzen voor het digitaliseren van 8mm films zonder geluid, omdat de meeste 8mm films stomme films zijn. Onze prijzen zijn zonder opstartkosten. Voor een uitgebreid prijsoverzicht van alle videomaterialen klikt u hier. De genoemde prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten en inclusief btw.
Lengte (per spoel) Prijs
tot 18 m (4 min) € 16,80
tot 45 m (10 min) € 25,20
tot 67,5 m (15 min) € 33,61
tot 99 m (22 min) € 42,01
tot 144 m (32 min) € 50,41
 8mm naar dvd, 8mm film digitaliseren, 8mm digitaliseren, prijzen vergelijk

Vergelijk onze prijs met andere aanbieders

Ondanks alle aandacht en tijd die wij besteden aan het omzetten van 8mm film naar digitaal bestand, liggen onze prijzen vaak ver onder die van vergelijkbare aanbieders.
 8mm naar dvd, 8mm film digitaliseren, 8mm digitaliseren, kwantumkorting

Tarieven voor grote orders

Wilt u een groot aantal films naar digitaal bestand omzetten? Wij hanteren speciale tarieven voor opdrachten groter dan 200 minuten film. Lees meer >>
Plaats uw opdracht

Hoge veiligheidseisen

Wij hebben ons best gedaan om het digitaliseren van uw oude films zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken. Zo houden wij u voortdurend op de hoogte in welk stadium uw bestelling zich bevindt. Wij zijn inmiddels duizenden tevreden klanten verder en zijn nog nooit een bestelling kwijtgeraakt. Dit willen wij graag zo houden!
8mm naar dvd, 8mm film digitaliseren, 8mm digitaliseren, status updates

Status updates

Met onze status updates bent u altijd op de hoogte waar uw 8mm films zich bevinden. Vanaf het moment dat wij uw materialen hebben ontvangen, ontvangt u in iedere fase bericht. Lees meer >>
8mm naar dvd, 8mm film digitaliseren, 8mm digitaliseren, track and trace

Track and trace

Na het digitaliseren van uw beeldmaterialen zullen wij deze met PostNL en DHL naar u terug zenden. Door middel van track and trace kunt u online volgen waar uw pakket is. Lees meer >>
8mm naar dvd, 8mm film digitaliseren, 8mm digitaliseren, verpakkingstips

Verpakkingstips

U kunt zelf een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid van uw videobanden door uw materialen goed en stevig in te pakken. Wij hebben een uitgebreid overzicht met verpakkingstips. Lees meer >>
Plaats uw opdracht

Veelgestelde vragen over 8mm digitaliseren

Klik op de vraag om het antwoord te zien.
Kan ik tegelijkertijd video's en foto's opsturen?
Ja, dat is geen enkel probleem. Wij verwerken uw foto en video bestellingen tegelijkertijd, zodat de verwerkingstijd niet verlengt wordt.
Kan ik de DVD met mijn gescande beeldmateriaal in een DVD speler afspelen?
Deze DVD’s kan bijna altijd afgespeeld worden door uw DVD/CD speler of computer. Er is een zeer kleine kans dat enkele oude DVD spelers niet in staat zijn om de bestanden af te spelen. In dat geval wordt het aangeraden om een computer te gebruiken voor de betrouwbaarheid.
Zit er geluid bij de DVD?
Ja, de DVD is inclusief geluid. De audio die al bij uw film zit wordt toegevoegd aan het beeldmateriaal. Voor 8mm film inclusief geluid rekenen we € 1,29 per minuut (€ 0,99 per minuut zonder geluid), voor 16mm film inclusief geluid rekenen we € 1,79 per minuut (€ 1,49 per minuut zonder geluid). Bij videomateriaal is het geluid bij de prijs inbegrepen.
Bekijken de werknemers de video gedurende het digitalisatie proces?
Ja, voor het digitalisatie proces is het noodzakelijk. Het is belangrijk om te vermelden dat ons verwerkings centrum erg veilig is. Er zijn geen USB, internet of andere data overdracht mogelijkheden op onze systemen. Dus u kunt er op vertrouwen, dat uw data nooit onze digitalisatie labs kan verlaten.
Hoe lang worden mijn digitale video's bewaard?
We houden een backup van uw video voor een periode van 4 weken. Dit doen wij voor het geval er problemen zijn met uw downloadlink of DVD.
Mijn video of film is beschadigd. Is dit te herstellen?
Dit is per geval verschillend en is sterk afhankelijk van de soort beschadiging/vervorming. Het is mogelijk dat u het beschadigde beeldmateriaal naar ons toestuurt en wij zullen ons uiterste best doen om de video te herstellen. Mocht dit helaas niet mogelijk zijn, dan retourneren wij de video zonder kosten.
Is het mogelijk om de gedigitaliseerde video op een CD te branden?
Ja uiteraard. U hoeft ons alleen te laten weten dat u liever een CD ontvangt in plaats van een DVD in het bestelformulier. Denk er daarbij wel aan dat er veel minder data op een CD past dan op een DVD. Verder is het niet mogelijk om een CD op een DVD speler af te spelen.
Bieden jullie ook (kwantum)korting voor grotere hoeveelheden video en film?
Voor grotere hoeveelheden video hanteert ScanCorner de volgende kortingen:
11 t/m 20 tapes: 10% korting
Meer dan 20 tapes: 20% korting
  Voor grotere hoeveelheden film hanteert ScanCorner de volgende kortingen:
201 t/m 400 minuten: 10% korting
Meer dan 400 minuten: 20% korting
Plaats uw opdracht

 Downloadlink, USB of HDD

Liever uw scans ontvangen via een downloadlink, op een USB-stick of harddisk? U kunt een USB-stick of een HDD bij ons kopen of we zetten de bestanden op uw eigen (lege) USB-opslagmedium.

 Veilig en snel verzenden!

Laat ons weten of u een verzendlabel wilt. U krijgt een e-mail toegestuurd met uw label om veilig en snel naar ons te verzenden. Lees hier meer over deze service.

Contact

Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 010 26 17 404 of via info@scancorner.nl.

hoe het werkt het Hoe het werkt..

Stap 1 Stap 1: Plaats een bestelling op onze website
Stap 2 Stap 2: Verzend of breng uw materialen
Stap 3 Stap 3: Wij digitaliseren uw beeldmaterialen
Stap 4 Stap 4: U ontvangt uw originelen en gedigitaliseerde bestanden thuis

500 tevreden klanten Al meer dan 10.000 klanten..

"Prachtig om onze films digitaal op DVD te hebben. Prima kwaliteit. We kijken met veel plezier en emotie naar de amateurfilmpjes van de kinderen. Eindelijk!"

- Marieke, Amsterdam