VHS of VHS-C naar digitaal bestand omzetten

Om ook in de toekomst te kunnen genieten van uw favoriete filmmomenten digitaliseert ScanCorner uw VHS videobanden en VHS-C tapes op professionele wijze. Door gebruik te maken van een zelfontwikkelde techniek zijn wij in staat storingen in het beeld te reduceren en kleuren te herstellen.
vhs naar dvd, video omzetten naar dvd, video digitaliseren, zonder bewerking vhs naar dvd, video omzetten naar dvd, video digitaliseren, kwaliteit scancorner
Helaas zijn VHS en VHS-C banden niet gemaakt om een leven lang mee te gaan. Na verloop van tijd zullen magnetische deeltjes op de band onstabiel worden waardoor de video langzaam aan kwaliteit verliest en er steeds meer storingen zullen ontstaan. Laat uw VHS videobanden en VHS-C tapes daarom tijdig digitaliseren en red uw memorabele familiemomenten voor volgende generaties. Uiteraard kunt u ook voor uw Super VHS banden bij ScanCorner terecht.

Wat krijgt u nog meer…

vhs naar dvd, video omzetten naar dvd, video digitaliseren, time base corrector

Beeldoptimalisatie

Door middel van een zelfontwikkelde techniek zijn wij veelal in staat het beeld van uw oude videobanden te optimaliseren. Deze techniek helpt ons om storingen te reduceren en kleuren te herstellen. Lees meer >>
mini dv naar dvd, mini dvd omzetten naar dvd, mini dv digitaliseren, beveiligde downloadlink

Op USB-stick of als downloadlink

Bij ScanCorner worden uw tapes indien gewenst op USB-stick gezet of als download ter beschikking gesteld. Lees meer >>
Titels per tape

Geef uw persoonlijke titels mee

U kunt per tape uw eigen titels meegeven. Kijk voor meer informatie op onze instructiepagina. Lees meer >>
Plaats uw opdracht

Prijzen VHS naar digitaal bestand

Onderstaand vindt u een overzicht van onze prijzen voor het digitaliseren van VHS video. Onze prijzen zijn zonder opstartkosten. Voor een uitgebreid prijsoverzicht van alle videomaterialen klikt u hier. De genoemde prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten en inclusief btw.
Aantal Prijs
tot 3 € 28,56
4 – 10 € 27,72
11 – 25 € 26,88
26 – 50 € 26,04
vanaf 51 € 24,36
vhs naar dvd, video omzetten naar dvd, video digitaliseren, prijzen vergelijk

Vergelijk prijzen

Ondanks alle aandacht en tijd die wij besteden aan het omzetten van video naar digitaal bestand, liggen onze prijzen vaak ver onder die van vergelijkbare aanbieders.
 vhs naar dvd, video omzetten naar dvd, video digitaliseren, kwantumkorting

Tarieven voor grote orders

Wilt u een groot aantal VHS banden laten digitaliseren? Wij hanteren speciale tarieven voor opdrachten van 4 videobanden of meer. Lees meer >>
Plaats uw opdracht

Hoge veiligheidseisden

Wij hebben ons best gedaan om het digitaliseren van uw oude videobanden zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken. Zo houden wij u voortdurend op de hoogte in welk stadium uw bestelling zich bevindt. Wij zijn inmiddels duizenden tevreden klanten verder en zijn nog nooit een bestelling kwijtgeraakt. Dit willen wij graag zo houden!
vhs naar dvd, video omzetten naar dvd, video digitaliseren, status updates

Status updates

Met onze status updates bent u altijd op de hoogte waar uw videobanden zich bevinden. Vanaf het moment dat wij uw materialen hebben ontvangen, ontvangt u in iedere fase bericht. Lees meer >>
vhs naar dvd, video omzetten naar dvd, video digitaliseren, track and trace

Track and trace

Na het digitaliseren van uw beeldmaterialen zullen wij deze met PostNL en DHL naar u terugzenden. Door middel van track and trace kunt u online volgen waar uw pakket is. Lees meer >>
vhs naar dvd, video omzetten naar dvd, video digitaliseren, verpakkingstips

Verpakkingstips

U kunt zelf een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid van uw videobanden door uw materialen goed en stevig in te pakken. Wij hebben een uitgebreid overzicht met verpakkingstips. Lees meer >>
Plaats uw opdracht

Veelgestelde vragen over VHS of VHS-C digitaliseren

Klik op de vraag om het antwoord te zien.
Kan ik tegelijkertijd video's en foto's opsturen?
Ja, dat is geen enkel probleem. Wij verwerken uw foto en video bestellingen tegelijkertijd, zodat de verwerkingstijd niet verlengt wordt.
Kan ik de DVD met mijn gescande beeldmateriaal in een DVD speler afspelen?
Deze DVD’s kan bijna altijd afgespeeld worden door uw DVD/CD speler of computer. Er is een zeer kleine kans dat enkele oude DVD spelers niet in staat zijn om de bestanden af te spelen. In dat geval wordt het aangeraden om een computer te gebruiken voor de betrouwbaarheid.
Zit er geluid bij de DVD?
Ja, de DVD is inclusief geluid. De audio die al bij uw film zit wordt toegevoegd aan het beeldmateriaal. Voor 8mm film inclusief geluid rekenen we € 1,29 per minuut (€ 0,99 per minuut zonder geluid), voor 16mm film inclusief geluid rekenen we € 1,79 per minuut (€ 1,49 per minuut zonder geluid). Bij videomateriaal is het geluid bij de prijs inbegrepen.
Bekijken de werknemers de video gedurende het digitalisatie proces?
Ja, voor het digitalisatie proces is het noodzakelijk. Het is belangrijk om te vermelden dat ons verwerkings centrum erg veilig is. Er zijn geen USB, internet of andere data overdracht mogelijkheden op onze systemen. Dus u kunt er op vertrouwen, dat uw data nooit onze digitalisatie labs kan verlaten.
Hoe lang worden mijn digitale video's bewaard?
We houden een backup van uw video voor een periode van 4 weken. Dit doen wij voor het geval er problemen zijn met uw downloadlink of DVD.
Mijn video of film is beschadigd. Is dit te herstellen?
Dit is per geval verschillend en is sterk afhankelijk van de soort beschadiging/vervorming. Het is mogelijk dat u het beschadigde beeldmateriaal naar ons toestuurt en wij zullen ons uiterste best doen om de video te herstellen. Mocht dit helaas niet mogelijk zijn, dan retourneren wij de video zonder kosten.
Is het mogelijk om de gedigitaliseerde video op een CD te branden?
Ja uiteraard. U hoeft ons alleen te laten weten dat u liever een CD ontvangt in plaats van een DVD in het bestelformulier. Denk er daarbij wel aan dat er veel minder data op een CD past dan op een DVD. Verder is het niet mogelijk om een CD op een DVD speler af te spelen.
Bieden jullie ook (kwantum)korting voor grotere hoeveelheden video en film?
Voor grotere hoeveelheden video hanteert ScanCorner de volgende kortingen:
11 t/m 20 tapes: 10% korting
Meer dan 20 tapes: 20% korting
  Voor grotere hoeveelheden film hanteert ScanCorner de volgende kortingen:
201 t/m 400 minuten: 10% korting
Meer dan 400 minuten: 20% korting
Plaats uw opdracht

 Downloadlink, USB of HDD

Liever uw scans ontvangen via een downloadlink, op een USB-stick of harddisk? U kunt een USB-stick of een HDD bij ons kopen of we zetten de bestanden op uw eigen (lege) USB-opslagmedium.

 Veilig en snel verzenden!

Laat ons weten of u een verzendlabel wilt. U krijgt een e-mail toegestuurd met uw label om veilig en snel naar ons te verzenden. Lees hier meer over deze service.

Contact

Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 010 26 17 404 of via info@scancorner.nl.

hoe het werkt het Hoe het werkt..

Stap 1 Stap 1: Plaats een bestelling op onze website
Stap 2 Stap 2: Verzend of breng uw materialen
Stap 3 Stap 3: Wij digitaliseren uw beeldmaterialen
Stap 4 Stap 4: U ontvangt uw originelen en gedigitaliseerde bestanden thuis

500 tevreden klanten Al meer dan 10.000 klanten..

"Prachtig om onze films digitaal op DVD te hebben. Prima kwaliteit. We kijken met veel plezier en emotie naar de amateurfilmpjes van de kinderen. Eindelijk!"

- Marieke, Amsterdam