Kwaliteit video digitaliseren

Video omzetten naar digitaal bestand op de hoogste kwaliteit

Uw dierbare herinneringen laat u maar één keer digitaliseren. Daarom willen wij het die ene keer op de beste mogelijke wijze voor u doen. Let op! Na verloop van tijd verliezen magnetische banden zoals VHS en Hi8 hun kwaliteit. Wij krijgen regelmatig erg oude banden die soms ook een teleurstellend resultaat opleveren. Zelfs wanneer videobanden erg oud zijn kunnen wij nog veel mooie beelden digitaal krijgen. Zo kunt u nog vele jaren genieten van uw favoriete videomomenten.

 

 

Beelden vergaan met de tijd

Helaas zijn magnetische videotapes niet ideaal om voor altijd te bewaren. Na ongeveer 10 jaar begint de kwaliteit van uw videobanden hard achteruit te gaan. Dit komt omdat de magnetische deeltjes in een band onstabiel worden door magnetische aardstraling. Hierdoor wordt de kans op stroringen en verlies van kleur steeds groter. Hoe eerder u video’s laat digitaliseren, hoe groter de kans dat het beeld nog gered kan worden.
verval van video over de jaren

Storingen verminderen

Door middel van Time Base Correction apparatuur zijn wij veelal in staat het beeld van uw oude videobanden te optimaliseren. Deze techniek helpt ons om storingen te reduceren en kleuren te herstellen. Daarnaast maken wij bij het digitaliseren van uw tapes gebruik van professionele apparatuur die bewezen heeft de meeste details uit beelden te halen. Nadat de beelden gedigitaliseerd zijn gebruiken we Pinnacle Studio software om bewegingen en trillingen in het beeld te minimaliseren.
before vhs on website1 after vhs on website1

 

Handmatige scène selectie

Om uw favoriete videofragmenten straks gemakkelijk terug te kunnen vinden op de optionele DVD, creëert ScanCorner verschillende hoofdstukken die overzichtelijk worden weergegeven in het DVD hoofdmenu. Op verzoek kunnen we ook een door u opgegeven opdeling maken. Geef dit dan aan bij uw bestelling waarbij u de exacte knip momenten in minuten en seconden aangeeft.

 

 

Gepersonaliseerde DVD

Bij ScanCorner worden uw gedigitaliseerde VHS banden indien gewenst tegen een kleine meerprijs op DVD gebrand. Om de beeldkwaliteit van uw video te waarborgen gebruiken wij voor ieder uur video dat wij digitaliseren een nieuwe DVD. Daarnaast kunt u voor slechts € 3,50 per stuk extra DVD’s bestellen voor familie of vrienden.  

 Downloadlink, USB of HDD

Liever uw scans ontvangen via een downloadlink, op een USB-stick of harddisk? In plaats van een DVD, kunt u ervoor kiezen de bestanden direct te verkrijgen via een downloadlink. Of breng een USB-stick of HDD mee en wij zetten de scans hier kosteloos op.

 

 Veilig en snel verzenden!

In het bestelformulier kunt u aangeven dat u een verzendlabel wilt ontvangen. U krijgt een e-mail toegestuurd met uw label om veilig en snel naar ons te verzenden. Lees hier meer over deze service.

speciale aanbieding Speciale aanbieding?

Via onderstaande formulier schrijft u zich in voor de nieuwsbrief en ontvangt u meteen een welkomstaanbieding van ons:

No Fields Found.

prijs vergelijking Vergelijk onze prijs

Onze prijzen liggen vaak ver onder die van vergelijkbare aanbieders. Bekijk het verschil voor zowel video als film hier!

  

Vergelijk prijs VHS

hoe het werkt het Hoe het werkt..

Stap 1

Stap 1: Plaats een bestelling op onze website

Stap 2

Stap 2: Verzend of breng uw materialen bij ons langs

Stap 3

Stap 3: Wij digitaliseren uw beeldmaterialen

Stap 4

Stap 4: U ontvangt uw originelen en DVD thuis

500 tevreden klanten Al meer dan 10.000 klanten..

Inmiddels heeft ScanCorner vele duizenden klanten geholpen. Lees hier wat enkele van onze klanten over onze service zeggen.

"Prachtig om onze films digitaal op DVD te hebben. Prima kwaliteit. We kijken met veel plezier en emotie naar de amateurfilmpjes van de kinderen. Eindelijk!"

- Marieke, Amsterdam