Kwaliteit video digitaliseren

Video omzetten naar digitaal bestand op de hoogste kwaliteit

Uw dierbare herinneringen laat u maar één keer digitaliseren. Daarom willen wij het die ene keer op de beste mogelijke wijze voor u doen. Let op! Na verloop van tijd verliezen magnetische banden zoals VHS en Hi8 hun kwaliteit. Wij krijgen regelmatig erg oude banden die soms ook een teleurstellend resultaat opleveren. Zelfs wanneer videobanden erg oud zijn kunnen wij nog veel mooie beelden digitaal krijgen. Zo kunt u nog vele jaren genieten van uw favoriete videomomenten.

Beelden vergaan met de tijd

Helaas zijn magnetische videotapes niet ideaal om voor altijd te bewaren. Na ongeveer 10 jaar begint de kwaliteit van uw videobanden hard achteruit te gaan. Dit komt omdat de magnetische deeltjes in een band onstabiel worden door magnetische aardstraling. Hierdoor wordt de kans op stroringen en verlies van kleur steeds groter. Hoe eerder u video’s laat digitaliseren, hoe groter de kans dat het beeld nog gered kan worden.
verval van video over de jaren

Storingen verminderen

Door middel van een zelf ontwikkelde technologie zijn wij veelal in staat het beeld van uw oude videobanden te optimaliseren. Deze techniek helpt ons om storingen te reduceren en kleuren te herstellen. Daarnaast maken wij bij het digitaliseren van uw tapes gebruik van professionele apparatuur die bewezen heeft de meeste details uit beelden te halen.
before vhs on website1 after vhs on website1

 Downloadlink, USB of HDD

Liever uw scans ontvangen via een downloadlink, op een USB-stick of harddisk? U kunt een USB-stick of een HDD bij ons kopen of we zetten de bestanden op uw eigen (lege) USB-opslagmedium.

 Veilig en snel verzenden!

Laat ons weten of u een verzendlabel wilt. U krijgt een e-mail toegestuurd met uw label om veilig en snel naar ons te verzenden. Lees hier meer over deze service.

hoe het werkt het Hoe het werkt..

Stap 1 Stap 1: Plaats een bestelling op onze website
Stap 2 Stap 2: Verzend of breng uw materialen
Stap 3 Stap 3: Wij digitaliseren uw beeldmaterialen
Stap 4 Stap 4: U ontvangt uw originelen en gedigitaliseerde bestanden thuis

500 tevreden klanten Al meer dan 10.000 klanten..

Inmiddels heeft ScanCorner vele duizenden klanten geholpen. Lees hier wat enkele van onze klanten over onze service zeggen.

"Prachtig om onze films digitaal op DVD te hebben. Prima kwaliteit. We kijken met veel plezier en emotie naar de amateurfilmpjes van de kinderen. Eindelijk!"

- Marieke, Amsterdam