Hi8

Old video cassette tapes vhs hi8 mini dv  Hi8

Hi8 (1989) is door Sony geïntroduceerd om weerstand te bieden tegen de Super-VHS en Video8. De Hi8 gebruikte verbeterde opname apparatuur om de bandbreedte van het luminatie signaal te vergroten. De geluidsopname was niet verbeterd. De afmetingen van Hi8 cassette was even groot als die van de Video8, maar de Hi8 heeft een snellere opname snelheid en met meer beeldlijnen. Hi8 is daarom veelvuldig gebruikt in camcorders. Ondanks de kwaliteit van Hi8 en de concurrentie die het was voor de Video8 blijven de bandje van Hi8 niet eeuwig goed. Daarom is het verstandig je Hi8 bandjes te laten digitaliseren. Door het digitaliseren zullen je beelden geen kwaliteit meer verliezen en kunnen er juist beschadigingen ongedaan worden gemaakt. Het is de missie van ScanCorner om herinneringen te behouden en daarom hebben wij specialistisch personeel en de beste apparatuur.  Met deze mensen en apparatuur kunnen wij tegen de voordeligste prijs en hoogste kwaliteit jouw Hi8 bandjes digitaliseren en daarmee je herinneringen veilig stellen voor de toekomst.

Relevante blogs:

Wat is VHS?
Wat is een Dia?

Heeft u een waardevolle toevoeging op deze blog, of bent het niet met de inhoud eens, dan horen wij dat graag! Wij houden van directe en open feedback.
Geplaatst in Verklarende_woordenlijst

Meer weten?

Selecteer:

Dia's igitaliseren Negatieven digitaliseren
Foto digitaliseren APS digitaliseren
VHS naar DVD omzetten Mini DV naar DVD omzetten
HI8 naar DVD omzetten 8mm naar DVD omzetten

Of ga direct naar: Bestellen

 • De eerste digitale camera
  De eerste digitale camera   Fotografie was niet altijd zo gemakkelijk en snel zoals het nu is: 1973 was een jaar zonder smartphones en apps zoals Snapchat en Instagram. Echter, was er een man die daar snel verandering in zou… Lees meer › The post De eerste digitale camera appeared first on ScanCorner.
 • België
  België Onze services voor klanten in Nederland zijn al lange tijd goed geregeld. Voor onze klanten in België helaas niet. Omdat wij met enige regelmaat vragen kregen van potentiële klanten uit België hebben wij in samenwerking met DHL een speciale… Lees meer › The post België appeared first on ScanCorner.
 • Instagram en de kracht van afbeeldingen
  Instagram en de kracht van afbeeldingen     Gebruikt u Instagram al en wilt u meer likes op uw foto’s? Dan hebben wij een aantal goede adviezen voor u! Deze tips zijn natuurlijk niet alleen van toepassing op Instagram foto´s,… Lees meer › The post Instagram en de kracht van afbeeldingen appeared first on ScanCorner.
 • Oude negatieven Antarctica gevonden
  Honderd jaar oude negatieven Antarctica gevonden in blok ijs     Tijdens de renovatie van een oude verkenningshut op Antarctica deden conservatoren van het Zealand Antarctic Heritage Trust een bijzondere ontdekking. Ze vonden een doos met tweeëntwintig aan elkaar geplakte… Lees meer › The post Oude negatieven Antarctica gevonden appeared first on ScanCorner.
 • Foto- en videoformaten
  Fotoformaten JPEG (.jpg) Joint Photographic Experts Group.  ScanCorner gebruikt standaard JPEG bestandsindelingen. JPEG biedt een goede balans tussen de grootte van het bestand en kwaliteit van uw foto. JPEG-bestanden zijn door de relatief kleine bestandsgrootte goed geschikt om op een website… Lees meer › The post Foto- en videoformaten appeared first on ScanCorner.