Notities komen tot leven!

Schermafbeelding 2014-09-17 om 16.42.31  

Schrijven | Digitaliseren | Delen

Het is zeer moeilijk om handgeschreven notities op papier te integreren in de digitale wereld. Meestal wordt dit bereikt door de documenten in te scannen. Deze vorm van digitalisering is erg omslachtig, omdat men voortdurend moet rekenen op instrumenten om de documenten te digitaliseren, tevens kost dit veel waardevolle tijd.
Om de toegang tot gedigitaliseerde handgeschreven notities te vergemakkelijken, is de Livescribe Smartpen ontwikkeld. De Livescribe is een smartpen die, terwijl je schrijft, je handgeschreven tekst omzet naar digitale tekst. De tekst kun je delen via een zogenaamde pencast. De ontvanger heeft geen speciale applicatie nodig. Hij of zij logt in op de website van Livescribe en kan met een muisklik op een woord hetzelfde horen als jij.

Opnemen

De pen neemt elk woord op tijdens het schrijfproces en plaatst deze in een document op uw tablet of smartphone. Met de ingebouwde microfoon op je iPhone of iPad kun je makkelijk opgenomen audio toevoegen die met je handschrift is gesynchroniseerd, zodat je belangrijke momenten in toespraken, afspraken of presentaties opnieuw kunt beleven. Tik in het programma of direct op papier gewoon op een willekeurig woord om te horen wat er werd opgenomen op het moment dat je dat woord opschreef.

Dot paper

livescribe-echo_record

De Smartpen wordt geleverd met een speciaal notitieblok: dot paper. Dit papier en de pen heb je samen nodig voor koppeling van tekst en geluid. Dot paper is te koop in de vorm van kladblokken en notitieblokken. Je moet daarvoor wel naar een speciale website. Het is niet bij elke boekwinkel te koop. Ook kun je het dot paper zelf printen.DWDD

De geweldige Livescribe Smartpen bij De Wereld Draait Door. Bekijk hier de opnames.
Geplaatst in Uncategorized

Meer weten?

Selecteer:

Dia's igitaliseren Negatieven digitaliseren
Foto digitaliseren APS digitaliseren
VHS naar DVD omzetten Mini DV naar DVD omzetten
HI8 naar DVD omzetten 8mm naar DVD omzetten

Of ga direct naar: Bestellen

 • De eerste digitale camera
  De eerste digitale camera   Fotografie was niet altijd zo gemakkelijk en snel zoals het nu is: 1973 was een jaar zonder smartphones en apps zoals Snapchat en Instagram. Echter, was er een man die daar snel verandering in zou… Lees meer › The post De eerste digitale camera appeared first on ScanCorner.
 • België
  België Onze services voor klanten in Nederland zijn al lange tijd goed geregeld. Voor onze klanten in België helaas niet. Omdat wij met enige regelmaat vragen kregen van potentiële klanten uit België hebben wij in samenwerking met DHL een speciale… Lees meer › The post België appeared first on ScanCorner.
 • Instagram en de kracht van afbeeldingen
  Instagram en de kracht van afbeeldingen     Gebruikt u Instagram al en wilt u meer likes op uw foto’s? Dan hebben wij een aantal goede adviezen voor u! Deze tips zijn natuurlijk niet alleen van toepassing op Instagram foto´s,… Lees meer › The post Instagram en de kracht van afbeeldingen appeared first on ScanCorner.
 • Oude negatieven Antarctica gevonden
  Honderd jaar oude negatieven Antarctica gevonden in blok ijs     Tijdens de renovatie van een oude verkenningshut op Antarctica deden conservatoren van het Zealand Antarctic Heritage Trust een bijzondere ontdekking. Ze vonden een doos met tweeëntwintig aan elkaar geplakte… Lees meer › The post Oude negatieven Antarctica gevonden appeared first on ScanCorner.
 • Foto- en videoformaten
  Fotoformaten JPEG (.jpg) Joint Photographic Experts Group.  ScanCorner gebruikt standaard JPEG bestandsindelingen. JPEG biedt een goede balans tussen de grootte van het bestand en kwaliteit van uw foto. JPEG-bestanden zijn door de relatief kleine bestandsgrootte goed geschikt om op een website… Lees meer › The post Foto- en videoformaten appeared first on ScanCorner.