De beste beeldcorrectie

De beste correctie, voor het mooiste beeldmateriaal

Wanneer u uw beeldmateriaal naar ScanCorner toestuurt bieden wij een u gratis service aan. Uw beeldmateriaal wordt gecorrigeerd op verschillende manieren. Hier gaat het om; schaduwcorrectie, cropping en kleurcorrectie. Maar wat is dit nu precies?

Schaduwcorrectie

Schaduwcorrectie is een methode voor het corrigeren van foto’s met silhouetten als gevolg van sterk tegenlicht of voor correctie van objecten die enigszins vaag zijn omdat ze te dicht bij de flits van de camera stonden. De aanpassing is ook handig voor het helderder maken van gebieden met schaduw in een verder goedbelichte afbeelding. Met het corrigeren van schaduw wordt de afbeelding niet simpelweg lichter of donkerder. De afbeelding wordt lichter of donkerder op basis van de omliggende pixels (lokale omgeving) in de schaduwen of hooglichten. ScanCorner past het de afbeelding zo aan, dat alles goed tot zijn recht komt op de foto.

Shade correction 1Shade correction 2

Cropping

Cropping van beeldmateriaal, bijvoorbeeld een foto, is het weghalen van de onnodigheden van een foto. Hierbij kunt u denken aan het weghalen van witte randen om uw foto zodat de foto een mooi geheel wordt. Het kan dan ook de hele impressie van de foto drastisch veranderen. Cropping kan ook inhouden dat u slechts een gedeelte van de foto wil hebben. Bijvoorbeeld een gezicht of een specifiek gebouw. photo-podcast-98-image  

Kleurcorrectie

Bij kleurcorrectie draait het allemaal om de aanpassing van de kleuren op uw beeldmateriaal. U kunt de kleuren helderder maken, of juist iets donkerder. De reden dat de kleuren niet goed uitkomen op uw foto kan zijn door overbelichting, onderbelichting, kwaliteit van de camera of de lens die u gebruikt. ScanCorner corrigeert de kleuren op een manier dat uw foto’s er geweldig uit zien.

Kleur correctie 1Kleur correctie 2

Geplaatst in Uncategorized

Meer weten?

Selecteer:

Dia's igitaliseren Negatieven digitaliseren
Foto digitaliseren APS digitaliseren
VHS naar DVD omzetten Mini DV naar DVD omzetten
HI8 naar DVD omzetten 8mm naar DVD omzetten

Of ga direct naar: Bestellen

 • De eerste digitale camera
  De eerste digitale camera   Fotografie was niet altijd zo gemakkelijk en snel zoals het nu is: 1973 was een jaar zonder smartphones en apps zoals Snapchat en Instagram. Echter, was er een man die daar snel verandering in zou… Lees meer › The post De eerste digitale camera appeared first on ScanCorner.
 • België
  België Onze services voor klanten in Nederland zijn al lange tijd goed geregeld. Voor onze klanten in België helaas niet. Omdat wij met enige regelmaat vragen kregen van potentiële klanten uit België hebben wij in samenwerking met DHL een speciale… Lees meer › The post België appeared first on ScanCorner.
 • Instagram en de kracht van afbeeldingen
  Instagram en de kracht van afbeeldingen     Gebruikt u Instagram al en wilt u meer likes op uw foto’s? Dan hebben wij een aantal goede adviezen voor u! Deze tips zijn natuurlijk niet alleen van toepassing op Instagram foto´s,… Lees meer › The post Instagram en de kracht van afbeeldingen appeared first on ScanCorner.
 • Oude negatieven Antarctica gevonden
  Honderd jaar oude negatieven Antarctica gevonden in blok ijs     Tijdens de renovatie van een oude verkenningshut op Antarctica deden conservatoren van het Zealand Antarctic Heritage Trust een bijzondere ontdekking. Ze vonden een doos met tweeëntwintig aan elkaar geplakte… Lees meer › The post Oude negatieven Antarctica gevonden appeared first on ScanCorner.
 • Foto- en videoformaten
  Fotoformaten JPEG (.jpg) Joint Photographic Experts Group.  ScanCorner gebruikt standaard JPEG bestandsindelingen. JPEG biedt een goede balans tussen de grootte van het bestand en kwaliteit van uw foto. JPEG-bestanden zijn door de relatief kleine bestandsgrootte goed geschikt om op een website… Lees meer › The post Foto- en videoformaten appeared first on ScanCorner.