De nieuwe verzendmethode

label website copy

Gemakkelijk en snel verzenden!

Wilt u graag gebruik maken van onze service? Dan sturen wij u een geadresseerd verzendlabel toe en brengt u uw pakketje naar een PostNL- of DHL-servicepunt bij u in de buurt. Wij houden dan uw zending in de gaten zodra deze door u is ingeleverd.

Hoe werkt het?

Stap 1: In het bestelformulier kiest u voor Ja bij de vraag: Wilt u een verzendlabel ontvangen?. Stap 2: Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een aparte e-mail met een link om een verzendlabel te maken bij partner MyParcel. Stap 3: Print het label en lever uw pakket in bij het dichtstbijzijnde PostNL punt bij u in de buurt. Stap 4: Wij volgen uw pakket vanaf het inleveren tot aan onze deur.

Veilig en snel met DHL en PostNL

Door de unieke samenwerking met DHL en PostNL kunnen wij uw pakket de hele tijd volgen en zien waar deze zich bevindt. Omdat ons adres al voorgelabeled is, kan er ook niks verkeerd gaan bij de bezorging van uw pakket. Pakketten die via deze methode verzonden worden zijn altijd de volgende werkdag bij ons.

Gewicht en kosten

Wanneer u een pakketje wilt versturen zit u vaak vast aan een gewicht wat gepaard gaat met kosten die kunnen oplopen. Bij ons betaalt is het echter gratis en mag uw pakketje een gewicht hebben tot 30 kilo.

Verpakkingstips

Voor het verzenden van de materialen is het van belang om de foto’s, films en video’s stootvrij te verpakken. Hiervoor kunt u materialen gebruiken die makkelijk te verkrijgen zijn en u vaak zelf ook al in huis heeft. Wat u nodig heeft is het volgende: – Een kartonnen doos – Materiaal om de materialen te verpakken ter bescherming (doeken, proppen kranten, piepschuim, bubbelplastic etc.) Belangrijk is dat u ervoor zorgt dat de materialen goed beschermt zijn en niet goed kunnen bewegen in de kartonnen doos. Op deze manier blijven de materialen onbeschadigd en kunnen wij uw al uw foto’s, films en video’s digitaliseren. Klik hier voor meer verpakkingstips.
Geplaatst in Uncategorized

Meer weten?

Selecteer:

Dia's igitaliseren Negatieven digitaliseren
Foto digitaliseren APS digitaliseren
VHS naar DVD omzetten Mini DV naar DVD omzetten
HI8 naar DVD omzetten 8mm naar DVD omzetten

Of ga direct naar: Bestellen

 • De eerste digitale camera
  De eerste digitale camera   Fotografie was niet altijd zo gemakkelijk en snel zoals het nu is: 1973 was een jaar zonder smartphones en apps zoals Snapchat en Instagram. Echter, was er een man die daar snel verandering in zou… Lees meer › The post De eerste digitale camera appeared first on ScanCorner.
 • België
  België Onze services voor klanten in Nederland zijn al lange tijd goed geregeld. Voor onze klanten in België helaas niet. Omdat wij met enige regelmaat vragen kregen van potentiële klanten uit België hebben wij in samenwerking met DHL een speciale… Lees meer › The post België appeared first on ScanCorner.
 • Instagram en de kracht van afbeeldingen
  Instagram en de kracht van afbeeldingen     Gebruikt u Instagram al en wilt u meer likes op uw foto’s? Dan hebben wij een aantal goede adviezen voor u! Deze tips zijn natuurlijk niet alleen van toepassing op Instagram foto´s,… Lees meer › The post Instagram en de kracht van afbeeldingen appeared first on ScanCorner.
 • Oude negatieven Antarctica gevonden
  Honderd jaar oude negatieven Antarctica gevonden in blok ijs     Tijdens de renovatie van een oude verkenningshut op Antarctica deden conservatoren van het Zealand Antarctic Heritage Trust een bijzondere ontdekking. Ze vonden een doos met tweeëntwintig aan elkaar geplakte… Lees meer › The post Oude negatieven Antarctica gevonden appeared first on ScanCorner.
 • Foto- en videoformaten
  Fotoformaten JPEG (.jpg) Joint Photographic Experts Group.  ScanCorner gebruikt standaard JPEG bestandsindelingen. JPEG biedt een goede balans tussen de grootte van het bestand en kwaliteit van uw foto. JPEG-bestanden zijn door de relatief kleine bestandsgrootte goed geschikt om op een website… Lees meer › The post Foto- en videoformaten appeared first on ScanCorner.