bestellen

Professioneel Super 8 digitaliseren

Om ook in de toekomst te kunnen genieten van uw favoriete filmmomenten digitaliseert ScanCorner uw Super 8 films op professionele wijze. Door gebruik te maken van Pinnacle Studio software zijn wij in staat ruis in het beeld te reduceren en kleuren te herstellen. Daarnaast worden uw filmopnames handmatig opgedeeld in hoofdstukken zodat u thuis gemakkelijk het gewenste fragment kunt terugvinden in het DVD hoofdmenu (DVD tegen kleine meerprijs).
super 8 naar dvd, super 8 digitaliseren, super8 naar dvd, zonder bewerking super 8 naar dvd, super 8 digitaliseren, super8 naar dvd, kwaliteit scancorner
Helaas zijn Super 8 films niet gemaakt om een leven lang mee te gaan. Op den duur krijgen films te maken met kleurverandering en vervaging. Daarom is het van belang uw oude films tijdig naar een digitaal bestand te laten overzetten voordat er onherstelbare schade ontstaat. Informatie over onze prijzen voor het digitaliseren van Super 8 naar is beschikbaar in onze prijslijst. Uiteraard kunt u ook voor het digitaliseren van andere filmformaten of fotomaterialen bij ScanCorner terecht.

Nieuwe service…

Teaser online gallery

Teaser

Na het digitaliseren van uw films of video wordt er een 3 minuten durende ‘teaser’ in onze online gallery geplaatst waar u direct een preview van uw film kunt bekijken. Deze teaser kunt u gemakkelijk via e-mail, Facebook of Twitter delen met uw vrienden en familie.
Gepersonaliseerd DVD-hoesje

Gepersonaliseerde DVD

Bij ScanCorner worden uw tapes indien gewenst tegen een kleine meerprijs op DVD gebrand. Daarnaast wordt iedere DVD gepersonaliseerd met uw eigen afbeeldingen. Dat maakt het nóg persoonlijker. Lees meer >>
Titels per tape

Geef uw persoonlijke titels mee

U kunt per tape uw eigen titels meegeven. Kijk voor meer informatie op onze instructiepagina. Lees meer >>
 

Wat krijgt u nog meer…

 
 super 8 naar dvd, super 8 digitaliseren, super8 naar dvd, pinnacle

Beeldoptimalisatie

Door het gebruik van Pinnacle Studio software zijn wij in staat ruis in het beeld en geluid te reduceren en originele kleuren te herstellen. Bovendien wordt het beeld direct gedigitaliseerd zonder projectie om niets aan beeldscherpte te hoeven verliezen. Lees meer >>
 super 8 naar dvd, super 8 digitaliseren, super8 naar dvd, handmatige bewerking

Handmatige scène selectie

Om uw favoriete filmfragmenten straks gemakkelijk terug te kunnen vinden op DVD, creëert ScanCorner verschillende hoofdstukken die overzichtelijk worden weergegeven in het DVD hoofdmenu. Lees meer >>
 super 8 naar dvd, super 8 digitaliseren, super8 naar dvd, dvd video

Optioneel op DVD

Bij ScanCorner worden uw gedigitaliseerde 8mm films indien gewenst tegen een kleine meerprijs op DVD gebrand. Om de beeldkwaliteit van uw films te waarborgen gebruiken wij voor ieder uur film dat wij digitaliseren een nieuwe DVD. Lees meer >>
 

Prijzen Super 8 film digitaliseren

Onderstaand vindt u een overzicht van onze prijzen voor het digitaliseren van Super 8 naar DVD. Onze prijzen zijn all-in, dus zonder opstartkosten en inclusief downloadlink. De genoemde prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten en inclusief btw.
Film Resolutie Prijs per minuut
8mm & Super 8 zonder geluid SD €1,00 / min
8mm & Super 8 met geluid SD €1,30 / min
16mm film zonder geluid SD €1,50 / min
16mm film met geluid SD €1,80 / min
 DVD en extra kopie van DVD SD €3,50 / dvd
 super 8 naar dvd, super 8 digitaliseren, super8 naar dvd, prijzen vergelijk

Vergelijk prijzen

Ondanks alle aandacht en tijd die wij besteden aan het omzetten van Super 8 film naar DVD, liggen onze prijzen vaak ver onder die van vergelijkbare aanbieders. Bekijk hier het verschil! Lees meer >>
 super 8 naar dvd, super 8 digitaliseren, super8 naar dvd, kwantumkorting

Tarieven voor grote orders

Wilt u een groot aantal films naar DVD omzetten? Wij hanteren speciale tarieven voor opdrachten groter dan 200 minuten film. Lees meer >>
 

Bereken uw prijs


  • E-mail mij deze prijs

Hoge veiligheidseisen

Wij hebben ons best gedaan om het digitaliseren van uw oude films zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken. Zo houden wij u voortdurend op de hoogte in welk stadium uw bestelling zich bevindt. Wij zijn inmiddels duizenden tevreden klanten verder en zijn nog nooit een bestelling kwijtgeraakt. Dit willen wij graag zo houden!
super 8 naar dvd, super 8 digitaliseren, super8 naar dvd, status update

Status updates

Met onze status updates bent u altijd op de hoogte waar uw Super 8 films zich bevinden. Vanaf het moment dat wij uw materialen hebben ontvangen, ontvangt u in iedere fase bericht. Lees meer >>
super 8 naar dvd, super 8 digitaliseren, super8 naar dvd, track and trace

Track and trace

Na het digitaliseren van uw beeldmaterialen zullen wij deze met PostNL naar u terug zenden. Door middel van track and trace kunt u online volgen waar uw pakket is. Lees meer >>
super 8 naar dvd, super 8 digitaliseren, super8 naar dvd, verpakkingstips

Verpakkingstips

U kunt zelf een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid van uw films door uw materialen goed en stevig in te pakken. Wij hebben een uitgebreid overzicht met verpakkingstips. Lees meer >>
 

Veelgestelde vragen over Super 8 digitaliseren

Klik op de vraag om het antwoord te zien.
Kan ik tegelijkertijd video’s en foto’s opsturen?
Ja, dat is geen enkel probleem. Wij verwerken uw foto en video bestellingen tegelijkertijd, zodat de verwerkingstijd niet verlengt wordt.
Kan ik de DVD met mijn gescande beeldmateriaal in een DVD speler afspelen?
Deze DVD’s of CD’s kunnen bijna altijd afgespeeld worden door uw DVD/CD speler of computer. Er is een zeer kleine kans dat enkele oude DVD of CD spelers niet in staat zijn om de bestanden af te spelen. In dat geval wordt het aangeraden om een computer te gebruiken voor de betrouwbaarheid.
Zit er geluid bij de DVD?
Ja, de DVD is inclusief geluid. De audio die al bij uw film zit wordt toegevoegd aan het beeldmateriaal. Voor 8mm film inclusief geluid rekenen we € 1,29 per minuut (€ 0,99 per minuut zonder geluid), voor 16mm film inclusief geluid rekenen we € 1,79 per minuut (€ 1,49 per minuut zonder geluid). Bij videomateriaal is het geluid bij de prijs inbegrepen.
Bekijken de werknemers de video gedurende het digitalisatie proces?
Ja, voor het digitalisatie proces is het noodzakelijk. Het is belangrijk om te vermelden dat ons verwerkings centrum erg veilig is. Er zijn geen USB, internet of andere data overdracht mogelijkheden op onze systemen. Dus u kunt er op vertrouwen, dat uw data nooit onze digitalisatie labs kan verlaten.
Hoe lang worden mijn digitale video’s bewaard?
We houden een backup van uw video voor een periode van 60 dagen. Dit doen wij voor het geval er problemen zijn met uw downloadlink of DVD.
Mijn video of film is beschadigd. Is dit te herstellen?
Dit is per geval verschillend en is sterk afhankelijk van de soort beschadiging/vervorming. Het is mogelijk dat u het beschadigde beeldmateriaal naar ons toestuurt en wij zullen ons uiterste best doen om de video te herstellen. Mocht dit helaas niet mogelijk zijn, dan retourneren wij de video zonder kosten.
Is het mogelijk om de gedigitaliseerde video op een CD te branden?
Ja uiteraard. U hoeft ons alleen te laten weten dat u liever een CD ontvangt in plaats van een DVD in het bestelformulier. Denk er daarbij wel aan dat er veel minder data op een CD past dan op een DVD. Verder is het niet mogelijk om een CD op een DVD speler af te spelen.
Is het mogelijk om de gedigitaliseerde video online te bekijken, voordat ik de DVD ontvang?
Zodra het digitaliseren van uw video gereed is ontvangt u een link naar de online gallery waarmee u een preview van 3 minuten van uw video kunt bekijken voordat u de definitieve downloadlink of DVD ontvangt. De preview zal 60 dagen actief blijven na de datum van het uploaden.
Bieden jullie ook (kwantum)korting voor grotere hoeveelheden video en film?
Voor grotere hoeveelheden video hanteert ScanCorner de volgende kortingen:
11 t/m 20 tapes: 10% korting
Meer dan 20 tapes: 20% korting
  Voor grotere hoeveelheden film hanteert ScanCorner de volgende kortingen:
201 t/m 400 minuten: 10% korting
Meer dan 400 minuten: 20% korting

 Downloadlink, USB of HDD

Liever uw scans ontvangen via een downloadlink, op een USB-stick of harddisk? In plaats van een DVD, kunt u ervoor kiezen de bestanden direct te verkrijgen via een downloadlink. Of breng een USB-stick of HDD mee en wij zetten de scans hier kosteloos op.

 

 Veilig en snel verzenden!

In het bestelformulier kunt u aangeven dat u een verzendlabel wilt ontvangen. U krijgt een email toegestuurd met uw label om veilig en snel naar ons te verzenden. Lees hier meer over deze service.

 

Contact

Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 024-2120254 of 020-2386007.

prijs vergelijking Vergelijk onze prijs

Onze prijzen liggen vaak ver onder die van vergelijkbare aanbieders. Bekijk het verschil voor zowel video als film hier!

  

Vergelijk prijs VHS

hoe het werkt het Hoe het werkt..

Stap 1

Stap 1: Plaats een bestelling op onze website

Stap 2

Stap 2: Verzend of breng uw materialen bij ons langs

Stap 3

Stap 3: Wij digitaliseren uw beeldmaterialen

Stap 4

Stap 4: U ontvangt uw originelen en DVD thuis

speciale aanbieding Volume korting

Couponcode Scans Korting
FILM200 >200 minuten 10%
FILM400 >400 minuten 20%

500 tevreden klanten Al meer dan 10.000 klanten..

"Prachtig om onze films digitaal op DVD te hebben. Prima kwaliteit. We kijken met veel plezier en emotie naar de amateurfilmpjes van de kinderen. Eindelijk!"

- Marieke, Amsterdam

speciale aanbieding Speciale aanbieding?

Via onderstaande formulier schrijft u zich in voor de nieuwsbrief en ontvangt u meteen een welkomstaanbieding van ons:

Geen velden gevonden.