Hoe moet ik de foto’s labelen?

We vertellen hier meer over hoe u foto’s het beste kan labelen.
Geplaatst in

Is het transport van mijn foto’s naar jullie veilig?

ScanCorner heeft een geïntegreerd en gecentraliseerd transport traject ontwikkelt om ervoor te zorgen dat uw foto’s door het gehele proces veilig zijn. Heden ten dage vervoeren transportbedrijven waardevolle spullen over de hele wereld en zijn de nodige veiligheidsmaatregelen van toepassing.
Geplaatst in

Hoe wordt de privacy van mijn beelden gegarandeerd?

De privacy en de bescherming van uw beelden is van vitaal belang voor ons. Om misbruik van uw foto-, film- en beeldmaterialen te voorkomen en om uw privacy te beschermen, hebben wij verschillende fysieke en electronische procedures ingevoerd om uw
Geplaatst in

Hoe lang worden de kopieën van mijn foto’s bewaard?

ScanCorner bewaart een kopie van de digitale bestanden voor een periode van 4 weken na oplevering van de gedigitaliseerde beelden.
Geplaatst in

Hoe moet ik het beeldmateriaal inpakken?

Hier vertellen we meer over de beste manier om uw materialen in te pakken.
Geplaatst in

Worden mijn beelden vertrouwelijk behandeld?

Absoluut! Uw beelden worden vertrouwelijk behandeld en niet gedistribueerd, verkocht of gebruikt voor andere doeleinden. Wij zijn erg toegewijd om de veiligheid van het bezit van onze klanten te waarborgen.
Geplaatst in

Al meer dan 10.000 klanten..

Inmiddels heeft ScanCorner vele duizenden klanten geholpen. Lees hier wat enkele van onze klanten over onze service zeggen.

"Mooie scherpe beelden van mijn dia's ontvangen. Een DVD in leuke doosje voorzien van mijn eigen foto's. Prima gekozen en ik kan genieten van "oude" tijden. Helemaal top! Dank."

- Mart, Eindhoven

"Ik ben erg tevreden met Scancorner en kan de service dan ook aanraden. Prijs/Kwaliteit klopt gewoon."

- Wills, Nijmegen