ScanCorner werkt samen met Stadsblad De Echo

  Old Amsterdam Photo (Sander)

Fotowedstrijd

Onder de noemer ‘Amsterdamse herinneringen uit de oude doos’ starten Stadsblad De Echo en Dichtbij.nl in samenwerking met ScanCorner.nl een fotocompetitie. Stuur je mooiste oude beelden van Amsterdam op en win 150 euro scantegoed bij ScanCorner.nl om oude foto-, film- of videobeelden te digitaliseren.

Hoe werkt het?

Meedoen is gemakkelijk: mail of stuur de oude foto naar ons op en wie weet ding je mee naar een van de prijzen. Deze maand is het onderwerp ‘Zomer in Amsterdam’. Je kunt je foto’s opsturen of bij ons langs brengen tot en met 27 augustus. Vanaf de eerste week van september zal de winnende foto in Stadsblad De Echo worden gepubliceerd. Heb je mooie foto’s liggen maar zijn deze niet digitaal, geen probleem want met de actiecode ‘Fotocompetitie Echo’ mogen de deelnemers tot tien beelden gratis laten digitaliseren bij Scancorner.nl. Maak hiervoor eerst hier een order aan met de opmerking “Fotocompetitie Echo” in  het opmerkingen veld. Wie foto’s opstuurt of mailt met de code ‘Fotocompetitie Echo’ geeft toestemming om de foto’s in De Echo te publiceren.

Winnaars in Stadsblad De Echo

De winnaar van de maand juli: Dhr. Ferry Peijs
 Vanaf hoek Bijenkorf richting Dam
De winnaar van de maand juni: Dhr. Zur Kleinsmiede
Winnaar Echo
De winnaar van de maand mei: Mvr. Marga de Boer
 Winnaar Maand mei
   

Al meer dan 10.000 klanten..

Inmiddels heeft ScanCorner vele duizenden klanten geholpen. Lees hier wat enkele van onze klanten over onze service zeggen.

"Mooie scherpe beelden van mijn dia's ontvangen. Een DVD in leuke doosje voorzien van mijn eigen foto's. Prima gekozen en ik kan genieten van "oude" tijden. Helemaal top! Dank."

- Mart, Eindhoven

"Ik ben erg tevreden met Scancorner en kan de service dan ook aanraden. Prijs/Kwaliteit klopt gewoon."

- Wills, Nijmegen