bestellen

Mini DV naar DVD op professionele wijze

Om ook in de toekomst te kunnen genieten van uw favoriete filmmomenten digitaliseert ScanCorner uw Mini DV cassettes op professionele wijze naar DVD. Door gebruik te maken van time base correction techniek zijn wij in staat storingen in het beeld te reduceren en kleuren te herstellen. Daarnaast worden uw video opnames handmatig opgedeeld in hoofdstukken zodat u thuis gemakkelijk het gewenste videomoment kunt terugvinden in het DVD hoofdmenu.
mini dv naar dvd, mini dvd omzetten naar dvd, mini dv digitaliseren, normale scan mini dv naar dvd, mini dvd omzetten naar dvd, mini dv digitaliseren, kwaliteit scancorner
Helaas zijn Mini DV tapes niet gemaakt om een leven lang mee te gaan. Na verloop van tijd zullen magnetische deeltjes op de band onstabiel worden waardoor de video langzaam aan kwaliteit verliest en er steeds meer storingen zullen ontstaan. Laat uw VHS videobanden daarom tijdig digitaliseren en red uw memorabele familiemomenten voor volgende generaties.

Nieuwe service…

Teaser online gallery

Teaser

Na het digitaliseren van uw films of video wordt er een 3 minuten durende ‘teaser’ in onze online gallery geplaatst waar u direct een preview van uw film kunt bekijken. Deze teaser kunt u gemakkelijk via e-mail, Facebook of Twitter delen met uw vrienden en familie.
Gepersonaliseerd DVD-hoesje

Gepersonaliseerde DVD

Bij ScanCorner worden uw tapes zonder meerprijs op DVD gebrand. Daarnaast wordt iedere DVD gepersonaliseerd met uw eigen afbeeldingen. Dat maakt het nóg persoonlijker. Lees meer >>
Titels per tape

Geef uw persoonlijke titels mee

U kunt per tape uw eigen titels meegeven. Kijk voor meer informatie op onze instructiepagina. Lees meer >>
 

Wat krijgt u nog meer…

mini dv naar dvd, mini dvd omzetten naar dvd, mini dv digitaliseren, time base corrector

Beeldoptimalisatie

Door middel van Time Base Correction apparatuur zijn wij veelal in staat het beeld van uw Mini DV te optimaliseren. Deze techniek helpt ons om storingen te reduceren en kleuren te herstellen. Lees meer >>
mini dv naar dvd, mini dvd omzetten naar dvd, mini dv digitaliseren, handmatige bewerking

Handmatige scène selectie

Om uw favoriete videofragmenten straks gemakkelijk terug te kunnen vinden op DVD, creëert ScanCorner verschillende hoofdstukken die overzichtelijk worden weergegeven in het DVD hoofdmenu. Lees meer >>
mini dv naar dvd, mini dvd omzetten naar dvd, mini dv digitaliseren, dvd video

Standaard op DVD

Bij ScanCorner worden uw gedigitaliseerde mini DV cassettes zonder meerprijs op DVD gebrand. Om de beeldkwaliteit van uw video te waarborgen gebruiken wij voor ieder uur video  dat wij digitaliseren een nieuwe DVD. Lees meer >>
 

Prijzen Mini DV naar DVD

Onderstaand vindt u een overzicht van onze prijzen voor het digitaliseren van Mini DV naar DVD. Onze prijzen zijn all-in, dus zonder opstartkosten en inclusief DVD. Voor een uitgebreid prijsoverzicht van alle videomaterialen klikt u hier. De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten en inclusief btw.
Mini DV Resolutie Prijs per casette Extra minuut
 Mini DV SD €14,99 (tot 2 uur) €0,20
 Extra kopie van DVD SD €5,00 per DVD -

mini dv naar dvd, mini dvd omzetten naar dvd, mini dv digitaliseren, prijzen vergelijk

Vergelijk prijzen

Ondanks alle aandacht en tijd die wij besteden aan het omzetten van video naar DVD, liggen onze prijzen vaak ver onder die van vergelijkbare aanbieders. Bekijk hier het verschil! Lees meer >>
 mini dv naar dvd, mini dvd omzetten naar dvd, mini dv digitaliseren, kwantumkorting

Tarieven voor grote orders

Wilt u een groot aantal mini DV bandjes laten digitaliseren? Wij hanteren speciale tarieven voor opdrachten van 10 tapes of meer. Lees meer >>
 

Bereken uw prijs


  • E-mail mij deze prijs

Hoge veiligheidseisen

Wij hebben ons best gedaan om het digitaliseren van uw Mini DV bandjes zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken. Zo houden wij u voortdurend op de hoogte in welk stadium uw bestelling zich bevindt. Wij zijn inmiddels duizenden tevreden klanten verder en zijn nog nooit een bestelling kwijtgeraakt. Dit willen wij graag zo houden!
mini dv naar dvd, mini dvd omzetten naar dvd, mini dv digitaliseren, status update

Status updates

Met onze status updates bent u altijd op de hoogte waar uw mini DV cassettes zich bevinden. Vanaf het moment dat wij uw materialen hebben ontvangen, ontvangt u in iedere fase bericht. Lees meer >>
mini dv naar dvd, mini dvd omzetten naar dvd, mini dv digitaliseren, track and trace

Track and trace

Na het digitaliseren van uw beeldmaterialen zullen wij deze met PostNL naar u terug zenden. Door middel van track and trace kunt u online volgen waar uw pakket is. Lees meer >>
mini dv naar dvd, mini dvd omzetten naar dvd, mini dv digitaliseren, verpakkingstips

Verpakkingstips

U kunt zelf een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid van uw videobanden door uw materialen goed en stevig in te pakken. Wij hebben een uitgebreid overzicht met verpakkingstips. Lees meer >>
 

Veelgestelde vragen over Mini DV digitaliseren

Klik op de vraag om het antwoord te zien.
Kan ik tegelijkertijd video’s en foto’s opsturen?
Ja, dat is geen enkel probleem. Wij verwerken uw foto en video bestellingen tegelijkertijd, zodat de verwerkingstijd niet verlengt wordt.
Kan ik de gescande DVDs in een DVD speler afspelen?
Deze DVD’s of CD’s kunnen bijna altijd afgespeeld worden door uw DVD/CD speler of computer. Er is een zeer kleine kans dat enkele oude DVD of CD spelers niet in staat zijn om de bestanden af te spelen. In dat geval wordt het aangeraden om een computer te gebruiken voor de betrouwbaarheid.
Zit er geluid bij de DVD?
Ja, de DVD is inclusief geluid. De audio die al bij uw film zit wordt toegevoegd aan het beeldmateriaal. Bij 16mm film zit het geluid bij de prijs inbegrepen. U betaalt € 1,99 per minuut. Voor 8mm film en Super 8 film geldt dat we € 0,25 cent extra rekenen per minuut voor het overzetten van het geluid. In plaats van € 0,99 cent per minuut betaalt u dan € 1,24 per minuut.
Bekijken de werknemers de video gedurende het digitalisatie proces?
Ja, voor het digitalisatie proces is het noodzakelijk. Het is belangrijk om te vermelden dat ons verwerkings centrum erg veilig is. Er zijn geen USB, internet of andere data overdracht mogelijkheden op onze systemen. Dus u kunt er op vertrouwen, dat uw data nooit onze digitalisatie labs kan verlaten.
Hoe lang worden mijn digitale video’s bewaard?
We houden een backup van uw video voor een periode van 3 maanden. Dit doen wij om u ervan te verzekeren dat wij een backup hebben in het geval dat er problemen zijn met uw DVD. U kunt altijd binnen deze drie maanden tegen betaling een reserve kopie van de video aanvragen.
Mijn video of film is beschadigd. Is dit te herstellen?
Dit is per geval verschillend en is sterk afhankelijk van de soort beschadiging/vervorming. Het is mogelijk dat u het beschadigde beeldmateriaal naar ons toestuurt en wij zullen ons uiterste best doen om de video te herstellen. Mocht dit helaas niet mogelijk zijn, dan retourneren wij de video zonder kosten.
Is het mogelijk om de gedigitaliseerde video op een CD te branden?
Ja uiteraard. U hoeft ons alleen te laten weten dat u liever een CD ontvangt in plaats van een DVD in het bestelformulier. Denk er daarbij wel aan dat er veel minder data op een CD past dan op een DVD. Verder is het niet mogelijk om een CD op een DVD speler af te spelen.
Is het mogelijk om de gedigitaliseerde video online te bekijken, voordat ik de DVD ontvang?
Nee, helaas is het niet mogelijk om gedigitaliseerde video’s online te bekijken, in tegenstelling tot de gedigitaliseerde foto’s. Maar u kunt erop vertrouwen dat wij de beste gedigitaliseerde video kwaliteit bieden. Wel zijn we hier druk mee bezig dus we hopen die service in de toekomst wel te kunnen bieden.
Bieden jullie ook (kwantum)korting voor grotere hoeveelheden video en film?
Voor grotere hoeveelheden video hanteert ScanCorner de volgende kortingen:
11 t/m 20 tapes: 10% korting
Meer dan 20 tapes: 20% korting
  Voor grotere hoeveelheden film hanteert ScanCorner de volgende kortingen:
201 t/m 400 minuten: 10% korting
Meer dan 400 minuten: 20% korting

 Downloadlink, USB of HDD

Liever uw scans ontvangen via een downloadlink, op een USB-stick of harddisk? In plaats van een DVD, kunt u ervoor kiezen de bestanden direct te verkrijgen via een downloadlink. Of breng een USB-stick of HDD mee en wij zetten de scans hier kosteloos op.

 

 Veilig en snel verzenden!

In het bestelformulier kunt u aangeven dat u een verzendlabel wilt ontvangen. U krijgt een e-mail toegestuurd met uw label om veilig en snel naar ons te verzenden. Lees hier meer over deze service.

Contact

Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 024-2120254 of 020-2386007.

prijs vergelijking Vergelijk onze prijs

Onze prijzen liggen vaak ver onder die van vergelijkbare aanbieders. Bekijk het verschil voor zowel video als film hier!

  

Vergelijk prijs VHS

hoe het werkt het Hoe het werkt..

Stap 1

Stap 1: Plaats een bestelling op onze website

Stap 2

Stap 2: Verzend of breng uw materialen bij ons langs

Stap 3

Stap 3: Wij digitaliseren uw beeldmaterialen

Stap 4

Stap 4: U ontvangt uw originelen en DVD thuis

speciale aanbieding Volume korting

Couponcode Scans Korting
VIDEO10 >10 tapes 10%
VIDEO20 >20 tapes 20%

500 tevreden klanten Al meer dan 10.000 klanten..

"Prachtig om onze films digitaal op DVD te hebben. Prima kwaliteit. We kijken met veel plezier en emotie naar de amateurfilmpjes van de kinderen. Eindelijk!"

- Marieke, Amsterdam

speciale aanbieding Speciale aanbieding?

Via onderstaande formulier schrijft u zich in voor de nieuwsbrief en ontvangt u meteen een welkomstaanbieding van ons:

Geen velden gevonden.