bestellen

Extra nieuwsbrief

Extra nieuwsbrief

Op deze pagina staat uitgelegd hoe je een gratis* Pixum fotoalbum kan ontvangen.


Gratis fotoalbum
In de onderstaande tabel staat uitgelegd hoe je het gratis foto-album kan aanvragen
Bestelling plaatsen   1. Ga naar bestellen, plaats je bestelling en voer de actiecode ‘WINTER13′ in 
Digitaliseren  2. Wij digitaliseren en bewerken uw foto’s voor het mooiste beeld
ICON3 3. Geniet van uw foto’s in een mooi album!
 

Wij zijn altijd blij met de recensies van klanten, omdat deze verhalen ons motiveren de beste en goedkoopste te blijven. Je kan jouw ervaringen over onze service daarom delen via onze recensiepagina.


Bezoek ook eens onze blog waar regelmatig nieuwe blogs gepost worden over fotografie en digitaliseren.

*excl. € 4,99 verzendkosten
Geplaatst in Uncategorized

Meer weten?

Selecteer:

Dia's igitaliseren Negatieven digitaliseren
Foto digitaliseren APS digitaliseren
VHS naar DVD omzetten Mini DV naar DVD omzetten
HI8 naar DVD omzetten 8mm naar DVD omzetten

Of ga direct naar: Bestellen

Sign up for our newsletter!

 • De eerste digitale camera
  De eerste digitale camera   Fotografie was niet altijd zo gemakkelijk en snel zoals het nu is: 1973 was een jaar zonder smartphones en apps zoals Snapchat en Instagram. Echter, was er een man die daar snel verandering in zou… Lees meer › The post De eerste digitale camera appeared first on ScanCorner.
 • België
  België Onze services voor klanten in Nederland zijn al lange tijd goed geregeld. Voor onze klanten in België helaas niet. Omdat wij met enige regelmaat vragen kregen van potentiële klanten uit België hebben wij in samenwerking met DPD een speciale… Lees meer › The post België appeared first on ScanCorner.
 • Instagram en de kracht van afbeeldingen
  Instagram en de kracht van afbeeldingen     Gebruikt u Instagram al en wilt u meer likes op uw foto’s? Dan hebben wij een aantal goede adviezen voor u! Deze tips zijn natuurlijk niet alleen van toepassing op Instagram foto´s,… Lees meer › The post Instagram en de kracht van afbeeldingen appeared first on ScanCorner.
 • Oude negatieven Antarctica gevonden
  Honderd jaar oude negatieven Antarctica gevonden in blok ijs     Tijdens de renovatie van een oude verkenningshut op Antarctica deden conservatoren van het Zealand Antarctic Heritage Trust een bijzondere ontdekking. Ze vonden een doos met tweeëntwintig aan elkaar geplakte… Lees meer › The post Oude negatieven Antarctica gevonden appeared first on ScanCorner.
 • Foto- en videoformaten
  Fotoformaten JPEG (.jpg) Joint Photographic Experts Group.  ScanCorner gebruikt standaard JPEG bestandsindelingen. JPEG biedt een goede balans tussen de grootte van het bestand en kwaliteit van uw foto. JPEG-bestanden zijn door de relatief kleine bestandsgrootte goed geschikt om op een website… Lees meer › The post Foto- en videoformaten appeared first on ScanCorner.